tirsdag den 10. marts 2015

Rød kvan

Rød kvan er en utrolig smuk variant af kvan med mørklilla stængler, rødligt løv og blomsterskærme i toner af lilla, bordeaux og lyserød. Den kan ligne almindelig kvan, men stængler og . Så den fra frø og få billige planter, som kan placeres rundt omkring i haven. Den røde kvan blev plantet sidste år, men blev kun til rosetter af sort-røde blade.


Endelig er rød kvan , angelica gigas, sprunget ud med store, flotte skærme i en fantastisk, rødlilla nuance. Det har været nødvendigt at beskære .

Snitdelte grønne blade, røde stængler. Dekorative røde blomster i juni - august. Sorter: Det er den almindelige grønne dyrkede kvan, der er nævnt i overskriften.


Det er meget vigtigt, at frøene sås ret kort tid efter, at de er høs. Kvan har en rød -grøn, glat stængel, som typisk bliver en til to meter høj. Stænglen kan blive helt lilla. Planten har savtakkede, aflange og ægformede blade, der . I fredags var vi på vandretur i Skjern Enge, .

Blomsterskærmene er mørkerøde. Angelica gigas - Kvan Mørk rød. Der går ca planter per kvm. Eupatorium purpureum, høj kraftig plante, blomstrer i juliseptember. En knap så stor skærmplante som Kvan.


Størrelse: Højde op til 1cm. Rød kvan , som også kaldes japansk eller kinesisk kvan, er en dekorativ . Jeg har før haft en rød kvan , og den var vildt smuk det år, og så var det slut, for sådan er det . Det var Elin Nielsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Kvan er en gammel urt, og udover at den er smuk, er den også spiselig. ANVENDELSE: Pry den røde kan ikke spises, den grønne kan.


Bladbede med stængler i hvid-rosa, gul, orange, rød og violet. En iøjnefaldende Kvan med rødlige blomster og stængler. Stilken er rød (den lavere del violet) , . Jeg har indtil nu troet at det var almindelig vild grøn kvan, men er kommet.


Bente - du kan begynde med at få nogle rød kvan altså . Den almindelige grønne (der fås i adskillige varianter) en rø citron , kanel, græsk.

Den fine røde kvan , som sprang blomstring over sidste år, er nu i blomst. Den er så fin så fin, men kun halv højde af hvad de andre var sidste år. Har ikke før mødt rød kvan , men mit første møde med kvan var, da jeg var så heldigat besøge Grønland.


Da forårssolen fjerner sneen fra halvøen, går han derop og samler kvan og kokleare og gnasker det i sig. Han går tidligt i seng og sover længe. På latinsk ses også Archangelica officinalis, som.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg