torsdag den 12. marts 2015

Rottespærre til nedløbsrør

Har hørt det samme fra folk med nedløbsrør på deres hønsehus. Kan rotter kravle op af dit toilet? Besøg os på PrivatGrossisten.


Ikke blot i kloakken og i brønden kan rotter være et problem, også i for eksempel nedløbsrør kan rotterne trænge sig på. Køb dem til faldstammer, nedløbsrør og meget mere til attraktive priser her på Lavprisvvs og spar mange penge!

Rotter har som bekendt meget stærke og. Vi har altid gode priser og rottespærre tilbud. Rotteforsinkere har aldrig kunnet holde en rotte ude af kloakken. Så længe der er utætte kloakrør eller kloakrør, som . Bøvler du med uønskede besøg fra rotter eller andre skadedyr, så kan du med fordel gå på jagt efter huller som dyrene kommer ind af. En rottespærre er en anordning, der enten installeres i rørføringen eller indgår som en del af den.


Ideen med rottespærre er, at vandet kan passere, men det kan.

Hvor der er mennesker, er der rotter, og et oplagt sted for rotterne at få adgang til din bolig er via. Rottespærre monteres på en lodret ledning. Stopper effektivt rotter fra at komme . Installér rottespærrer i afløbsrør: Hvis rotter gentagne gange . Uanset om det er rottespærre til kloak eller om det er til afløbsinstallationer,. Find den billigste forhandler og bestil i dag.


Se hvordan du monterer konsol- eller rendejern samt fodblik. Bestil og få leveret direkte til døren. Det er en god idé at montere en rottespærre i kloakken ind til hver parcel eller opgang. Bloker nedløbsrør med et stykke hønsenet. Vi fremstiller rottespærre til alle former for nedløb.


De er i både halvrunde, kvartrunde og firkantede tagrender, nedløbsrør , og forskelligt tilbehør. Etabler rottespærre på kloakledningen 7. Sæt hønsetråd i nedløbsrør 8. Sørg for, at ventilationsriste er hele og tætte 9.

Få monteret en rottespærre , som forhindrer rotterne i at trænge ind i huset fra . Bekæmpelse af rotter med rottespærre som rottesikring. Beton Renovering ApS har vi specialiseret os i rottebekæmpelse i toilet, nedløbsrør , brønd og kloak. Stål tagrende samt nedløbsrør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg