tirsdag den 10. marts 2015

Iphone 5 skærm reparation københavn

Besøg os på Østerbrogade 1i dag. Fælledparken, kan du få din skærm repareret hos os og fortsætte gåturen cirka minutter senere . Mobil reparation på under min. Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores . BILLIGE priser, de bedste reservedele, hjælpsom service!

Priser på reparation af skærm. Udover at have en online reparationservice, har vi også en fysisk butik i hjertet af København. Vi klarer alt fra en defekt home-knap til udbytning af en ødelagt skærm ! Vi reparerer alt fra knuste . København , og siden er det gået stabilt i den rigtige retning. Et par særlige grove eksempler er falske Telekæden-butikker i Hørsholm og på Østerbro i København.


Danmarks bedste indenfor mobil- og tablet reparation. REPARATION AF SMARTPHONES OG TABLETS.

Mac reparation i eget Mac værksted. Udskiftning af skærm - batteri - ladestik - høretelefonstik - volumeknapper mm. Vi udskifter glasset mens du venter i butikken. Men i hvilke tilfælde kan en reparation egentlig betale sig?


Tablets og iPads kan også være udsatte, med den store skærm. Hurtig reparation og til en meget fornuftig pris. Kontakt per telefon og e-mail. Randers, som endda er billigere. Er din skærm smadret, batteriet blevet svækket, eller er touch-knappen sat ud af . Her kan du få et gratis og uforpligtende . Mange års erfaring er din garanti for kvalitet og sikker reparation.


Mac-Shack har et stort udvalg af brugte og nye Apple produkter. Køb online eller i vores butik. Kig ind i butikken og få rabat på tilbehør og.


Vi udfører reparationer af alle typer computere. Reparation af Apple og Android enheder. Vi kan reparere din computer indenfor timer.

Hos os kan du altid regne med . Klik dig rundt i shoppen og find den reservedel du skal bruge til din ønskede reparation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg