tirsdag den 17. marts 2015

Afhentning af affald ballerup

Dit affald bliver afhentet med faste intervaller. Rest- og madaffald bliver tømt hver uge. Plast og papir bliver tømt hver 3. Hvordan skal haveaffald afleveres? Storskrald bliver hentet en gang om måneden.


Gå ind på din selvbetjening og se, hvilken dag dit storskrald bliver hentet.

Læs her, hvad du skal gøre med . Med den nye affaldsordning følger også nye tømmedage for affald og. Velkommen til selvbetjeningsportalen. Desuden har man en miljøbox til farligt affald. Skal du have afhentet dit affald ? Fx bygge- eller haveaffald efter renovering.


Vi tilbyder afhentning af dit affald i København og resten af Sjælland. Debat Det er helt rigtigt, at vi skal til at sortere endnu mere affald til.

Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i. Se selvbetjening for dit affald. Anmeld manglende afhentning af affald. Bestil afhentning af forskellige typer af farligt affald og levering af ny emballage.


Oversigtskort for Ågerupvej 84- Ballerup. Indsamlingsordning for affald af elektrisk og elektronisk udstyr. I er SÅ gode til stille jeres haveaffald ud til afhentning.


Vestforbrændings selvbetjening for affald. Affald der kommes i de almindelige affaldsspande på kontorerne, kaffefiltre, papirservietter,. Afhentning kun efter aftale.


Besked fra vestforbrændingen vedr. Læs også: Affald ender ofte i de forkerte skraldespande. Ballerup Kommune er i fuld gang med at planlægge og udrulle en ny affaldsordning. Det er muligt at affald i oktober skal anbringes i containere ved Valhalle, og ikke på de enkelte veje, men om det. Revas har netop annonceret to udbud for indsamling af dagrenovation og ressourcer fra alle private husstande, fritidshuse, virksomheder og institutioner.


Eksempler på oplysninger om lossepladser og håndtering af affald 45. Forhandlingsprotokollen for Ballerup Grundejerforening.

Dagrenovation Ballerup - Aflæsning af affald der kan genanvendes, er ikke belagt med affaldsafgift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg