onsdag den 18. marts 2015

Stål gelænder indendørs

Hvis vort rustfrie gelænder skal monteres indendørs , benyttes rustfrit stål med betegnelsen AISI 304. Ved udendørs montering anvendes i stedet AISI 31 som. Vi har gelænder til altaner og indendørs brug, i aluminium, rustfrit stål og stolpefrit. Rustfri gelænder til trappe er i højeste kvalitet - billigere og med års garanti.


Prova Alu gelænder er et klassisk gelænder ,til indendørs og udendørs. Det findes som væghængt gelænder eller gulvmonteret gelænder i aluminium.

God kvalitet til den rigtige pris. Vi producerer, leverer og monterer gelænder i stål , rustfrit stål og galvaniseret stål af alle typer både til indendørs og udendørs. Det gælder sig stål gelænder til.


Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. TRAPPEGELÆNDER INDENDØRS OG UDENDØRS. Uanset om du ønsker et stål gelænder i hvi sort eller i et råt galvaniseret look, så kan du få det . Schack Trapper fremstiller gelændere og rækværk - lige fra industri gelænder til gelændere i glas og rustfrit stål. Håndlister i træ, stål og glas.

Vi tilbyder individuelle løsninger til både udendørs og indendørs brug til aldeles attraktive priser. Kontakt os i dag for et godt tilbud! Overflade stål , Olie Færdigmalet . Færdigsamlet håndliste i rustfrit stål , til udendørs, indendørs montering. Et gelænder er en form for afskærmning på en trappe, altan eller terrasse.


Leder du efter et nyt gelænder i glas? Glasværn med sortmalet stål. HB Trapper tilbyder indendørs og udendørs gelændere og afskærmninger i glas i mange . Sjældent set i udtryk og i den grad~international format, i både kvalitet og indretning. Schøller Stål ApS er specialist i fremstilling, levering og montering af udendørs og indendørs ståltrapper, rustfrit stål system gelændere, smedejerns gelændere . LE Glas designer, opmåler og monterer glas gelænder og glasværn i aluminium eller rustfrit stål med personsikret glas til både indendørs og . Et system til dig, som vil bygge dit gelænder på stedet. Dette enkle gelænder passer godt til industrien til afskærmning mellem . Gelænder , monteringsdele og andet tilbehør som f. Børnesikkert gelænder til trappeløb, bestilt efter mål.


Vi kører ud til kunder i hele landet, der ønsker et nyt gelænder. Spohr fremstiller alt i gelænder - både til indendørs og undendørs brug. Du kan vælge gelænder i enten galvaniseret, pulverlakeret stål eller rustfri stål.

Hos Funderholme Smedie har vi stor erfaring med fremstilling af gelænder til både indendørs - og udendørsbrug. Derfor er vi den helt rette samarbejdspartner. Vi laver alle former for trapper og gelændere i rustfrit stål.


Steelrækværk er udformet så det let. Indendørs og udendørs gelænder i rustfrit .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg