fredag den 20. marts 2015

Flagstang 10 meter træ

Flagstang af træ på meter , behandlet med hvid træbeskyttelse. Diameteren er Ø120mm i bunden og Ø66mm i toppen. Der medfølger rød flagknop, flagline og . Leveringstiden for træflagstænger er normalt 5- arbejdsdage.


Se udvalget af billige flagstænger på meter.

Vi hjælper dig med at finde den bedste flagstang af træ eller glasfiber til billige priser. Kvalitets flagstang i hvid lakeret træ på meter , inkl. Køb flagstangen direkte i shoppen.


Dansk produceret meter hvidmalet flagstang af træ. Træ er et organisk materiale, . Maritim mast i træ meter. Vi har alt indenfor flag, flagstænger og hegn.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af flagstang meter Havetilbehør.

Klik her og find den bedste pris nu! Træflagstænger fra dansk fabrik. Køb en flot flagstang i træ som er behandlet med grundingsolie og malet to gange med hvid maling.


Dano Mast, perfekt til kolonihaven. Herunder har vi lavet et overblik over m flagstænger i glasfiber og træ. To- og treplanshuse på større grunde kan sagtens bære en flagstang på -meter. Glasfiber flagstang på meter leveres med flagknop, flagclips, flagline og lineholder. Hvis du udskifter en flagstang af træ med en glasfiber flagstang skal du . DANO MAST flagstang m med vippebeslag m. En flagstang i træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme revner eller uregelmæssigheder på . Bøjlebeslag til montering af flagstang på støtte op til meter pr.


Flagstænger - din leverandør af flagstænger i træ og glasfiber. Vores flagstænger i limtræ leveres i en højde fra – meter og er sammensat af brædder . Den mest kendte flagstang er lavet af træ , men flere og flere flagstænger bliver i dag . Spændebeslag til fastgørelse på af flagstang på støtte. Dano mast Glasfiberflagstang - mtr.


Danomast yder års garanti på glasfiberflagstænger.

Er der ikke plads til en flagstang i din have, kan du i stedet købe et flag på cirka meter og sætte det . Flagstangen af træ er et naturprodukt, så der kan være revner og vindriser. Ekstra stærk flagline på meter. Køb din flagstang billigt hos -4.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg