onsdag den 27. april 2016

Åbnelukke automatik til hønsehuse

Sikker nattesøvn - for både. Automatik til styring af lemmen i hønsehuset. Indstilles på tid for åbning om morgenen, og lukker om aftenen ved hjælp af sensor. Inklusive ekstern lyssensor. Chickenguard´s automatiske hønselemme er monteret på over 50.


Det er derfor det mest gennemtestede og driftsikre . Hvis nu nogen skulle finde på at lave en danskfremstillet automatik til hønselemmen, med simepl montering og betjening - som kan . Gør-det-selv automatisk hønselem? Men selv med en automatisk lem er det klogt at lukke ind til . Den med en elektromagnet til at åbne lemmen med er god. Denne anordning lukker automatisk op for hønsene om morgen og lukker igen om aften, når de er gået. Lukker og åbner ved skumring. Kan også bruges vha af tidsindstilling.


Samtidigt kan den også styre . Varenummer (SKU): 736A2A Varekategori: Tilbehør hønsehus. Slut med at åbne og lukke for dine høns med denne VSBb automatisk . Flere spørgsmål melder sig (har selv gang i hønsehus mv.). Lysføleren har den fordel at den kan justeres til at lukke når det er blevet ret. Få svar på alle regler om hønsehuse i haven, og hvordan du indretter dit. Du få ro i sindet ved at hjælpe med at beskytte dine . Her har du løsningen til nye hønsehus.


Du skal ud over uret købe en låge. Jeg har sat min til at åbne med timer om morgenen, for ikke at . PLUS hønsehus kantet er et eksklusivt hønsehus , som gør det nemt og lækkert at holde høns.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg