torsdag den 7. april 2016

Bygga altan med tak

Om du utrustar altanen med ett tak har du ett gediget skydd mot stark sol. Du får tre förslag på altantak som du själv kan bygga : Det snabba, utmaningen och det riktigt ambitiösa! Altan med tak – tre snygga lösningar.


Jag ska bygga ett trädäck med tak och räcke på ca. Trädäcket skall gå i golvhöjd.

Jag har tänkt att gräva ner en bit och fästa en. Hur stor altan kan man bygga ? Dyr offert på altan med tak ? Här följer steg-för-steg instruktioner om hur du lyckas med ditt byggprojekt. Se upp med priset på varorna du behöver.


Man har räknat vad varorna kostar och vad en hemleverans med kranbil till . Här skapar du ditt tak över uterum. Börja med Välja utförande, storlek.

När du bestämt tak över uterumstyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv. Om du ska bygga en altan , en uteplats eller ett inglasat uterum kan du. Vi är intresserade av att bygga altan med tak och sidoskydd (vindsskyd).


Offert på arbete Bilden visar hur det ser ut . I vår instruktionsfilm lär du dig bygga altan med ett trappsteg och räcke på plintar, med plasttak över. En altan ska vara försedd med ett stadigt staket så att vare sig barn eller. Sedan kommer ofta en önskan om inglasning eller ett riktigt tak. Om golvet och stommen är stabilt nog så kan man även glasa in uterummet eller rent av förse det med tak. Vi kan också hjälpa dig att bygga en altan i trä i olika . Vi ska göra en altan hemma och ska anlita en firma som gör jobbet men vi funderar lite på hur lång tid det kan tänkas ta.


Med Flexi- Tak monterat kan man få ett torrt ingångsparti, mer lagringsplats, uteplats under tak eller bilparkering under tak. Det är också positivt att regnvattnet . Här får du hjälp att bygga en altan , med instruktioner och ritningar. För att bygga en altan utan tak behövs i de flesta fall inget bygglov. Råd och tips för dig som vill bygga en altan.


En balkong är en utbyggnad på en fasa oftast en bit upp och med bara ett räcke eller. En altan eller uteplats utan någon form av tak är bygglovsbefriad upp till 2.

Du får bygga ett eller flera mindre skärmtak på ett en- eller tvåbostadshus . Trätrall är naturligt vacker och inbjudande och gör sig väl med de flesta. En altan (latin, altus hög) är en byggnadsdel uppburen på pelare eller liknande, oftast öppen och otäckt uteplats försedd med balustrad eller räcke. I regel saknar altanen tak , till skillnad mot verandan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg