onsdag den 27. april 2016

Badeværelsesfliser silvan

Hos SILVAN finder du fliser og klinker til både vægge og gulve. Stort udvalg af forskellige typer og prisklasser. Denne hvide vægflise fra Solid er en klassisk og tidløs vægflise.


Overfladen er blank og skinnende. Flisen kendt fra Paris Metro, derafnavnet.

En blank vægflise med facet kant. Den blanke overflader reflekterer lysen og giver et spil i overfladen. Solid hvid blank er den helt klassiske og tidløse vægflise til eksempelvis badeværelset. De kan bruges til både indkørsel, terrasse eller haven. I dag kan du få samme type fliser i stuen og på terrassen, udestue eller lign.


Italiensk porcellanato klinke med naturel træ-look. Meget slidstærk og praktisk, kan anvendes overalt i . Dette er helt naturligt og ikke .

Solid Visby er en klassisk hvid marmoreret flise, der passer til de fleste rum. Marmor er et sart produkt, der skal ikke bruges syreholdige rengøringsmidler. Disse flotte, uglaserede porcellantoklinker fra Solid i modellen Doblo Nero kan anvendes i hele boligen. Da det er et naturprodukt kan der . Klinken har en mat overflade med en svag marmorering,.


Slidstark klinke til hele boligen. For at opnå et flot resultat er grundig rengøring af træværket en nødvendig forudsætning. Elegant sort poleret natursten med gyldent farvespil. Glasmosaik i ren sort farve med en skridsikker overflade.


Små fliser på net Køb nu for kun 2695. Solid Doblo er en procellanatoklinke, som du kan bruge overalt i boligen. De er i farven graphite, som er en blø sort farve.


Klassisk gulvflise af porcellanato. Den fås i flere farver blandt andet hvid. Frostsikker så den kan bruges ude eller i uopvarmede rum.


Her finder du maling til ethvert behov i alle prisklasser. Hjørnearmering ved pudsede vægge.

Ny, mere hårdfør metalvifte forøger luftgennemstrømningen og komposteringsevnen, mens lydniveauet er . Flotte vægge og overflader kræver spartel. Find spartel til forskellige typer vægge , rum og overflader her. Let og hurtig bestilling online. Har træbeklædningen været udsat for vind og vejr og trænger til et frisk lag maling? Underlaget skal være rent og glat, når du maler, og skaller den gamle . Der er lidt struktur i overfladen.


Kan lægges i sildebensmønstre eller i faldende forband. Klinken er frostsikker og slidstærk, kan derfor også . God kvalitet til den rigtige pris. Annoncer med Silvan Fliser på DBA.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Nye klinker og fliser i høj kvalitet til dit ba køkken, entre eller stue. Køb nemt og trygt online på XL-BYG Webshop.


Hurtig levering - bestil i dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg