torsdag den 14. april 2016

Hotel med privat pool kreta

Apollo har skønne hoteller med direkte adgang til pool på mange af vores varme. Giv ferien lidt ekstra luksus – f. Få lidt ekstra luksus på din næste ferie på et af disse græske hoteller med privat pool. Nyd det bedste af det bedste.


Cape Sounio er mere end bare et hotel – det er en oplevelse. Luksus ferielejlighed på Kreta i en uge med privat pool.

Bo på hotel med privat pool og hop direkte i poolen fra din egen terrasse! Vælg blandt hotellerne nedenfor, og glæd dig til ferie med egen pool. HomeAway har et stort udvalg af ferieboliger på Kreta.


Sten bygget villa med privat pool , havet og bjergene. Dejligt familiehotel ☀Rolige omgivelser ved Gerani og Platanias ☀Tæt på stranden ☀Mulighed for privat pool ☀Familieværelser med plads til 4. Atlantica Caldera Bay, Godt hotel , lækkert med privat pool. Se 1anmeldelser fra rejsende, 1billeder og gode tilbud vedr.


Børneklub, spa, gastronomi, strand og pools på ØstKreta.

En lang, privat strand med krystalklart vand. Regis, Meridien og Sheraton. Er et hotel med privat pool for dig den ultimative luksus?


Så anbefaler vi her skønne hoteller, verden rundt, der alle har direkte adgang til . Vælg et hotel med swim-up pool og nyd en afslappende ferie i private omgivelser. Elounda Peninsula har to søster hoteller, Porto Elounda og Elounda Mare Hotel der ligger. Paradise Island Villas med luksus villaer. Hotel service med cafe, bar og restaurant. Her har du en skøn terrasse med privat pool og en fantastisk udsigt over havet.


Nu befinder du dig jo på et hotel med høj standard og på dette armbånd er der . Solimar Aquamarine Hotel , Gerani? Superiorværelserne med privat pool (m2) er indrettet på samme måde som . Vissa rum har det där lilla extra – som en alldeles privat pool. Hitta din favorit och dröm dig bort med någon . Vill du simma rakt ut i poolen från ditt hotellrum, eller kanske ha din alldeles egna privata pool ? Här listar vi våra hotell med swim-up, privat och egen pool.


Nature Heaven Villa i Kreta , Chania, Tavronitis. Villa Jamila With Private Infinity Pool and Panoramic Sea View , Chania Crete.

Eksklusivt opphold med store suiter på Kretas nordkyst – med frokost, privat baseng på rommet og åtte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg