tirsdag den 19. april 2016

Lægning af chaussesten i beton

Definitionen på en chaussésten er, en retvinklet, terningeformet sten, med en sidelængde på. Brosten sat i beton , giver en næsten uforgængelig belægning. Fundamentet for chaussésten skal være solidt, for at dæklagets styrke kan komme til sin ret. Zurface eller Vangsøe Granit eller Farum Beton.


Lægning af fliser og belægningssten. Du kan se kvadratmeterpriser på lægning af de forskellige belægningstyper her.

Belægninger i granit er dyrere end belægninger i beton. Brosten og chaussésten skal slås ned i gruset enkeltvis, indtil de sidder i det rigtige niveau, . Jeg skal have lagt ca 4-5chaussesten til en rund bålplads. Du får jo med beton en tæt konstruktion, hvor du så bliver nødt til at fuge med . Opbygning af bære- og afretningslag samt udførelse af kantsikring. Teglsten er også anvendt som perronbelægning på en stor del af. Chaussésten blev først anvendt i vore.


Lav en god våd betonvælling og fyld fugerne op. Husk at spulle chausse stenene med vandslange så der ikke hænger beton slør på dem.

Jeg skal til at anlægge en ny terrasse - der skal lægges moduler a stk. En jordfugtig beton presses med hænderne ind mellem stenene og lukker dermed fugen. Bedet kan nu fyldes med jord og er klar til at blive tilplantet.


Har du brug for lægning af fliser og brosten? Vi arbejder både med betonfliser, brosten, chaussésten og hårdt brændt tegl. Vi har erfaring med både beton og granit, samt natursten. Terrasse i skifersten eller chaussesten fra Det Grønne Team ApS i Kastrup.


Der er flere måder at lægge pigsten på. Her er én uden det store forarbejde. Overvejer du nye belægningssten, herregårdssten, bondesten, elle brosten? Hos huset-inde kommer vi med gode råd til både valg og . Hos Farum Beton får du kun betonfliser og natursten i bedste kvalitet. Kontakt en af vores dygtige rådgivere i dag, eller kom ned forbi vores store og hyggelige . Det er meget populært at benytte granit ( chaussesten ) til en flisebelægning . Eksempelvis tiden for lægning af fliser i andre tykkelser end her nævnt udregnes efter.


Optagning af rækker brosten sat i beton inkl. Læg selv granit belægningssten på net! Det er ikke længere helt så kompliceret at lægge chaussésten og granit belægningssten i flotte klassiske mønstre som .

PCI Carrament grå er også egnet til lægning af klinker i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg