fredag den 8. april 2016

Vejlefjord spa tilbud

Se denne måneds gode tilbud på wellness og spa. Hotel Vejlefjord Kur og Spa , Stouby, Denmark. Varmen fortsætter og det gør det gode tilbud også - SPAOPHOLD til kr. Last minute tilbud i morgen fredag - Adgang til De Termiske Bade 25- kr.


Leder du efter et godt tilbud på spa ophold? Comwell Kellers Park ligger ved Vejle Fjord tæt på Vejle.

Hotellet har til huse i smukke historiske bygninger, der nænsomt er restaureret og ombygget, så stedet i . Vejlefjord Wellness- og Spa -behandlinger, De Termiske Bade, SpaActive, Fiskespa, Massage,. De bedste Wellness og Spa tilbud i Vejle og Trekantsområdet . Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke cirka en gang i måneden. Nyd den danske sommer på Munkebjerg Hotel ved Vejle Fjord , inkl. Få adgang til vores tilbud kun ved hjælp af din e-mail. Aktiviteter Foodies Golf Afslapning Smukke landskaber Spa.


Sammenlign hotelpriser og find den laveste pris for Vejlefjord Hotel i Vejle. Hvis du kan lide dette hotel, kan du også være interesseret i.

Spa - og wellness i verdensklasse på slottet i skoven. Vejlefjord Rehabilitering er velegnet til at fortsætte den behandling, som sygehuset har indledt, og det gælder også behandlingen af patienter med sværere . Er vild med deres kur og spa -afdeling, niveauet for restauranten samt den service, som jeg har modtaget. Ugens friske tilbud fra Takeoffer. Fantastisk wellness og spa område og flot udsigt - men værelserne var for små med fugtpletter på væggene. I Danmark finder du en række tilbud på skønne spa -ophol der kan få . Hiking Massage Sauna Spa - wellness center Swimming pool - indendørs Swimming pool - udendørs Tyrkisk . Så konklusionen må være, at et ophold på hotel Vejlefjord helt klart kan.


I ferieperioder har vi ekstra gode tilbud på spaophold og Bed and Breakfast. Hver uge spotter vi de bedste tilbud til dig. På alt fra rejser til sydens sol og sommer, weekendophol storbyferier og personlig pleje til hverdagens små og store . Dette 4-stjernede hotel i Stouby tilbyder spa og restaurant. Vejlefjord har længe stået som noget helt specielt, vi har bare ventet på den rette lejlighed til at komme afsted. Mandag, onsdag vejlefjord spa priser og fredag morning delight spa.


Jeg har Det er simpelthen et for godt tilbud , til I skal undvære . Vejlefjord spa ophold tilbud Seneste booking: siden Comwell Hotel Kellers Park Periode: 1. Har du fundet et spaophold i Jylland? Næsten alle 1værelser har vinduer med udsigt til naturen omkring Vejlefjord.

Se vurderinger, bilder og sammenlign tilbud for dette hotell. Bestil kurophol wellness eller spa -ophold ved Spa Tours. Vi er spa -specialister og skræddersyer ophold efter ønske.


Vi har mange spændende destinationer. Dette hotel kan blandt andet tilbyde sine gæster en restaurant på stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg