fredag den 22. april 2016

Kidkraft legekøkken

I legekøkkenerne er der altid masser af udstyr. Der er kælet for detaljerne, og der er en . Klik her og find den bedste pris nu! Det fine legekøkken har mange sjove funktioner og . Det er tid til at lave et festmåltid for hele familien med dette flotte legekøkken !

Ovn og skuffer kan åbne og . Kan enten stå langs væg eller dele rum op (som vist). Men modellerne du ser her, får barnet mange muligheder og timers leg - Se her hvorfor. Det er lavet i vintage-look og fyldt med masser af . Hyggeligt trækøkken, Hyggeligt legekøkken i hvidmalet træ (vandbaseret maling).


Lærende legetøj og flotte interiørprodukter til børn i alderen 0-år. Står dit barn og følger med i madlavningen hver dag?

Stort luksus legekøkken i træ med tilbehør. Børn kan få mange timers leg i et legekøkken , da rolleleg er utrolig populært blandt børn. Her kan de forsøge sig med at lave mad til mor og far eller de kan åbne . Fri fragt ved køb over 5kr.


Stort flot køkken med plads til flere kokke kan lege på en gang. Køkkenet er et smukt køkken i de flotteste pastel farver. Skal I gå efter det retro røde legekøkken eller det klassiske fra IKEA?


Grand gourmet corner køkken. Elsker dit barn at lege kok og lave mad? Med et legetøjskøkken slippes fantasien løs, og pludselig forvandles dit barn til en gourmet kok eller måske en dygtig bager - og vi garanterer, . Legekøkkenet er pink, produceret i træ og designet i . Så vil dette store køkken fra Kidskraft, helt sikkert vække . Flot og robust hvidt legekøkken i træ i retrodesign.


Dette Bright Toddler- legekøkken fra KidKraft er perfekt til små kokke, som vil øve sig på deres færdigheder. Det var Anne Katrine Lun der fandt denne pin.

Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Danmarks bedste tilbu find den rigtige legekøkken pris, samt masser af. Rødt Retro Køkken er så flot, at det kan stilles alle steder i boligen og det er et lege køkken man kun kan forgude. Young chefs will love cooking up feasts for the whole family with the adorable Kidkraft Pink Vintage Kitchen.


The Kidkraft Pink Vintage Kitchen is made of woo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg