torsdag den 7. april 2016

Jakker med refleks

En arbejdsjakke er vigtig når man arbejder ude, da det skærmer mod vind og vejr og holder dig varm og tør. Brystlommer med klapper og velcro, den højre med mobiltelefonlomme. Her i kategorien finder du et bedt udvalg af MASCOT refleks arbejdstøj til.


Med billig refleks arbejdstøj fra MASCOT, kan du være sikker på, at du bliver set, . På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

All reflex jakken ser ved første øjekast ud som en helt alm. Vinterjakke med dobblet stolpelukning og skjulte trykknapper samt metallynlås i front. Let jakke fra Craft i vindtæt og vandafvisende materiale. Jakke Force one pro hvid vind.


Komfortabel og varm unisex jakke med aftagelig luksus fleece. XXL, Vinter jakker - Onlineshop med alt til dyrene, til de helt rigtige priser. Beeswift Eton soft shell jakke med refleks.


Hi-Viz soft shell jakke, der både er vind- og vandtæt.

Slukningskøretøjer, politibiler ogen ambulance var stadig på stedet, og en hel massemennesker, brandmænd og betjente, defleste iklædt jakker med refleks. Ensfarvet pilotjakke med fiberpels og nylonquilt som foer. Den har håndvarmer lommer, justerbare manchetter. Oxford forstærkning på skuldre og ærmer.


Lækker sort fitnessjakke fra Studio. Den lukkes med en lynlås, som bliver skjult af refleks. Lekker jakke med hette og skrå glidelås.


Der er myk ribb rundt hettekanten og ved . Hvid paramediciner jakke med refleks -striber på ryg, skulder og ærmer. Paramediciner jakker sælges i 417. Boutique tøj og sko, mode design, overkommelige, købe . Vi sælger forskellige synlighedsartikler som alle overholder de foreskrevne sikkerhedsregler.


Alle klar til broderi eller tryk. Køb online eller ring os for personlig service! Farvede tørklæder med reflekskant, som suplement til det traditionelle tørklæde.


NINJAGO, LEGO WEAR, jakke sort med refleks.

Kan bruges, som patruljesærpræg eller til lejre. Fôret jakke i fluorescerende stoff. To store lommer foran med klaff og trykknapp og to mindre, åpne brystlommer.


Store reflekser foran, på ryggen og hetten, . Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg