mandag den 11. april 2016

Danfrø

Vores grossist sørger for at vi får mange spændende sorter. Du kan bestille trykt katalog fra Jyllands Frøhandels sortiment. Du betaler ikke for katalog, du betaler kun porto. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.


Vi forsøger hele tiden at finde nye spændende sorter . Hos Danafrø finder du et bredt udvalg af frø til haven. Vi har grøntsagsfrø, blomsterfrø, krydderurtefrø, drivhusfrø og meget mere. Køb online i dag og få leveret . Borregaard bioplant - Info . Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool . Flere af butikkerne har egen hjemmeside og mulighed for bestilling af frø herfra. Frøkatalogerne er kommet, og der bliver købt mange frø hos Bjarne Nielsen Brovst.


Han ser frem til udbyttet og indfrielsen af drømmene for . Blandt økologiske frø er tomat, . Anonymous User Donated 0kr. Eslebeth og Børge Pedersen Donated 2kr. Enkeltstående planteskoler (sorteret efter postnummer) . Vi er en special frøforretning der er startet for over år siden, og med lidt jysk beskedenhe vil vi tillade os at påstå, at vi har en vis erfaring.


Forretningsmæssige informationer for FRØHANDLERFORENINGEN DANFRØ. Danfrø Engros Donated 0kr. Hvis du ikke har modtaget et frøkatalog i din postkasse kan du hente et i Fuchsiahaven. Frølisten som er fælles for alle Danføforretninger som i øvrigt har meget mere til havefolket. Til jer som elsker selv at så jeres grønsager eller blomster, så kan i godt glæde jer.


Så vidt jeg husker er de fra Sperli. Trykt på miljøvenligt papir. Køb dine frø hos frøspecialisten! Stort (2-kg) mørkegrønt og hvidlig stribet, er udpræget sylte græskar.


Er rankende og fylder godt i haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg