tirsdag den 26. april 2016

Plantevægge udendørs

Plantevægge til udendørs projekter. Grønne vægge kan både placeres udendørs og indendørs. Regnvand giver ikke nok næring til en udendørs plantevæg. Lav grønne vægge indendørs og.


Vi beklæder lodrette flader - både indendørs og udendørs - med planter som aldrig før. Overalt i verden forskes der i sammenhængen .

Bliv klogere på lodrette haver og indendørs livingwalls: Vedligeholdelse, vanding , planter, priser og meget mere. En plantevæg skaber et midtpunkt i lokalet. Imponer dine besøgende og kunder med et levende kunstværk. Læs mere og bestil tilbud på en plantevæg her.


Køb plantevægge til indendørs, udendørs eller altanen her. Vi har et stort udvalg af plantevægge fra bl. Vi leverer og opsætter grønne plantevægge tilpasset omgivelserne.


Væggene kan laves i et utal af kombinationer og kan desuden også laves udendørs.

Kan både bruges indendørs og udendørs. Jord og planter til dine plantevægsmoduler. Inviter naturen indenfor med en plantevæg , der vil med sikkerhed tilføje jeres. Skab en lodret have med en plantevæg på terrassen eller en grøn væg med krydderurter.


Se vores plantevægs projekter og cases fra hele Danmark. Mindre plantevægge til helt store projekter på over 2m2. Vi rådgiver også gerne dig om den . Forskøn dine omgivelser med grønne plantevægge. TagTomat tilbyde en plantevæg. Sådan laver du en frodig plantevæg i lejligheden.


Forårsjævndøgn betyder mange lyse timer til at tørre tøj udendørs. Minigarden er modulopbyggede plantevægge, du kan bruge både ude og inde. AARHUS FØRSTE VERTIKALE PLANTEVÆG ER ETABLERET I MEJLGADE I Mejlgade er for nylig etableret Aarhus første vertikale og permanente udendørs. Vi får en smukkere skole nu, og det bidrager den nye plantevæg til.


Ferm Living plantevæg - Plant Wall firkant i mint. Ud over at være funktionelle er plantevæggene samtidig dekorative til både inden- og udendørs brug. Gennem tre år har det været hans drøm at få Danmarks første udendørs højteknologiske plantevæg etableret i Aarhus, nærmere bestemt på .

Polypropylene (Hårdplast) med UV beskyttelse (også velegnet til udendørs brug). Hos GRÖNFELD producerer vi modulerbare plantevægge udført i aluminium, der. Hvad end du har brug for at transportere planterne indendørs eller udendørs.


Skru op for stemningen i dit hjem med grønne planter. Her får du tips til, hvordan du nemt laver en flot plantevæg derhjemme. Vinter behøver ikke at betyde bar jord og tomme krukker i haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg