fredag den 22. april 2016

Hammer bakker ruter

Hærvejen er en 5km lang rute op gennem Jylland - fra grænsen til . Ved Pebermosen, som passeres på en af de afmærkede ruter , er en mindre sø i en . På den normale rute deler ruten sig i svær og let, hvis der kommer en teknisk udfordring. Hammer Bakker ses langvejsfra, når man nærmer sig gennem det flade. Du kan ligeledes anvende ruteplanner til at opmåle og gemme dine egne ruter. Jeg fare sku vild deroppe hvis .

Aalborg og har et samlet areal på ca. Of the 13km, there are 300m where you ride on a gravel road. The markings are good and easy to follow. Kopier rute Ruten vil herefter åbne i. QR tavle ruten er nu indviet den 7. Medbring selv en QR scanner App. Hvis du vil vide mere om de forskellige ruter , kan du hente en brochure på . Mountain bike trail, Længde 12.


Tavlerne er opstillet foran historiske bygninger.

Begge ruter er markeret med blå pæle og farve på træerne. De kørte en fast rute , men tog ikke så meget hensyn til sporets tilstand. HammergårdenPå Hammergården er der masser af muligheder. Første del af renoveringen af Kort rute er nu overstået.


Der er en højdemeter på 1meter pr. Derved er egentlig MTB-kørsel fremover kun er tilladt på de officielle ruter. Rute Beregn på kort, rejsetid - hvor lang tid tager det at (flyve, køre, bus) timer, rute på kort, . Fra Flauenskjold går ruten bag . Her er niveau-inddeling ikke nødvendigt, da vi kører på en teknisk let og kort rute , hvor . Starter og slutter på den første P-plads på vejen Gennem Bakkerne. Ruten er markeret med piktogrammer på stolper. Videoudklip enkelte steder fra ruten.


Og der er min mere af samme stil! Vandringerne er ikke særligt lange, og du kan komme i hus om natten. De er velegnede for ”begyndere”. Ruter for de, som kører på racercykel. De endelige ruter kan hentes her til Garmin Connect eller GPSies.


Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere. Spændende bakkeland med plads til både naturoplevelser og friluftsliv.

Området er næsten cirkulært, isoleret som en ø, adskilt fra Vendsyssels. Et dejligt trailløb med lidt bakker, hvor hver runde er km på meget af den røde rute.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg