onsdag den 27. april 2016

Husqvarna havetraktor batteri

AYP, Jonsere husqvarna , m. Køb dit nye batteri til havetraktor allerede idag hos batterinet. Køb EXIDE GARDEN 12V-24AH vedl. Uden emissioner, med lavt støjniveau og op til minutters driftstid afhængigt af plæneforhold er den det . Havetraktorer der kører på batteri er ikke bare miljøvenlige, de har også utrolig lavt støjniveau.


Batteri til havetraktor , volt.

Find dem online hos skovhavehuset. OVERSIGT HAVETRAKTOR BATTERI. Thumbnails Document Outline. Skift hurtigt det samme batteri mellem plæneklippere, løvblæsere, kædesave og. Revolutionerende teknologi som støjer og forurener mindre.


Kører super og starter hver gang. Nyt batteri Nyt forreste svinghjul. Kan ikke se hvor meget der står, den lader me men den ser vel volsom ud til et havetraktor batteri. Du må bare ikke lade med så stor en strøm .

Med træk til trailer Med hydrostatisk gear. Automower kvikliste havetraktor. Vandtæt (IP 65) til udendørs brug, selv om det regner eller sner. Udviklet til krævende, langvarig brug. Kædesaven har også en specialudviklet børsteløs motor, hvilket giver . Fragtfri levering over 6kr.


Vil du gerne slå græs men helst sidde ned imens, falder dit valg nok på en havetraktor eller en rider. Passende til de fleste havetraktore, på 28Ah og 2EN koldstartsstrøm. Men en havetraktor kan meget andet end at slå græs.


Her fortæller vi, hvad du skal. Alt sammen i et system, hvor et batteri kan bruges i samtlige maskiner. Husqvarna tilbyder flere modeller, som kan opfylde dit . En batteri -hækkeklipper der klarer det meste i villahaven og i. Et reservebatteri er altid nyttigt, hvis du udfører langvarige, krævende opgaver. Køb et ekstra batteri til din maskine, så du aldrig løber tør for strøm. Til professionelt orienterede brugere, der ønsker en let og højtydende motorsav.


Ideel til tømrere, entreprenører, arborister og frugtavlere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg