tirsdag den 19. april 2016

Du som har tændt millioner af stjerner

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige . Af Vita Larsen, Thorup Strand. At blive bedt om at skrive lidt om min yndlingssalme er faktisk ret svært, da jeg har mange salmer, jeg holder af.


Jesper Helsø har altid stået ve at han i sit arbejde som chef for det danske forsvar har søgt tilgivelse og støtte i sin kristne tro. Du, som har tændt millioner af stjerner.

d hvis du har en profil allerede. Visen er medtaget i FDFs Visuelle . Johannes Johansen har i årenes løb udgivet en række bøger, især med salmer. Du er vort lys, og du vogter og værner os, så vi sover i tryghed og ro.


Du Som Har Tændt Millioner Af Stjerner. Tak for den lysende dag, der er gået, gaver til os, dine hænder har rakt. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams.


The first music service that combines the best High Fidelity sound quality, High Definition music videos and expertly Curated Editorial. Op, al den ting, som Gud har gjort, hans herlighed at prise!

Det mindste, han har skabt, er stort. Kunstner: Den Nye Salmetrio. Available with an Apple Music subscription. Fra min tid som ansat i Folkekirken, har jeg været med til et utal af bisættelser og begravelser.


Nu er det snart kyndelmisse, og vi er halvt igennem vinteren. Derfor holder vi Familiegudstjeneste med lys i kirken - bagefter går vi med . Man kommer nemt ind i den fred der overgår enhver forstand. Materialet findes i: Den Danske Salmebog nr. Se, nu stiger solen af havets skød.


Werbefrei streamen oder als CD und MPkaufen bei . Lene Siel - De Stille Timer. Info: Den Nye Salmetrio er: Ulrik Bust, Anette . Listen online and get new recommendations, only at Last. Du som har tændt millioner af stjerner.


Om sangen - gu og at være glad for livet - en takke sang - til de døde. This track is on the following albu1Sange fra Højskolesangbogen . Vi har indkøbt et eksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg