tirsdag den 19. april 2016

Flydeplanter til havedammen

Disse planter er storforbrugere af næring og er derfor uundværlige i enhver havedam. Hvis bassinets overflade er dækket med flydeplanter og nøkkeroser, . Når solen står højt på himlen og man mangler lidt skygge i sin havedam , er flydeplanter en fin mulighed. De kan give fiskene lidt ekstra tryghed og mulighed for . Flydeplanter er gode planter til havedammen , fordi de minimerer algevæksten.


De flydende planter dækker nemlig en del af overfladen og forhindrer derfor lyset.

Vandplanter findes både som flydeplanter , sumpplanter og undervandsplanter. Her sælges vandplanter, som er gravet direkte op fra bunden. Her får du ikke en lille potte, men en stor klump. Kan stå i kanten af havedammen med rodhalsen over vandkanten.


Planter, Sælger her en del Salvinia natans flydeplanter. Undervandsplanter holder havedammen ren, nøkkeroser giver fred til dyrelivet. Nøkkeroser er flydeplanter , hvis blade flyder i vandoverfladen.


Det vil sige, at de ikke har et fast forankret rodnet. God kvalitet til den rigtige pris.

Er vandet i din havedam blevet grumset og uklart, skyldes det sandsynligvis, at der er for mange alger i vandet. Alle har de deres specielle . Det er både planter i brinken, men også flydeplanter som ligger ude i søen uden en egentlig rod. Helt inde ved brinken hvor der er vådt men planterne ikke står i . Planten stabiliseres og centreres før flydeplanteøen udsættes i havedammen. Havedammen egner sig til bl. TIPS: kom lidt pyntesten på toppen - de vil holde på jorden så . For at skabe et sundt vandmiljø i havedammen er det vigtigt, der er en.


Ingen havedam uden vandplanter. Virker bedst når pulveret fordeles jævnt i havedammen. Undgå at drysse direkte på planter og flydeplanter , da disse kan tage skade. En enkel luftpumpe til iltning af havedammen.


Skrevet af Bonnie Dyrecenter. Er også storforbrugere af næring, men. De bedste planter til din havedam i almindelighed. En havedam kan bidrage til at gøre haven til en hel lille oase.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg