torsdag den 20. juni 2019

Fjerne kælderlugt fra tøj

Ildelugtende tøj kan være et kæmpe problem, men med disse gode råd til at fjerne lugten, vil tøjet igen fremstå rent. Hej Vi har fundet en pose tøj i kælderen , som vi gerne vil have i brug igen,. Find her et par tips til at forhindre og fjerne sur lugt og jordslåede pletter på tøj og tekstiler, der har været i kælderen eller glemt i vaskemaskinen. Hvordan fjerner jeg “muggen” lugt fra tøj. Læg tøjet i en balje fyldt med halvt varmt vand og halvt eddike.


Er der nogen, der har et forslag til, hvordan jeg bliver kælderlugten kvit?

Baby bomulds tøj SKAL kunne vaskes på koge grader, også selvom . Men er der ikke noget med eddike kan tage dårlig lugt fra tøj ? Det skader ikke tøjet, og det fjerner den der fugt lugt der fx kan være på loft og i . Derudover kan en dårlig kælderlugt sætte sig i tøj , møbler og andre ting, og det kan være enormt svært at slippe af med den lugt igen. Lugter dit tøj , når du kommer ud af vaskemaskinen? Det kan der være flere årsager til.


Læs med her og find ud af, hvordan du fjerner lugten fra . Uanset om det er fra sved eller ved at blive opbevaret i længere ti har tøj tendens til. Dets citronsyre trænger let ind i stoffet og fjerner roden af den dårligt lugt.

Hvis du havde tøj i kælderen, skal det vasket, for at få lugten. Jeg har længe gået og savnet min Karmameju fleece dragt, som har været på båden. TEKSTILER, MØBLER, TÆPPER MM. Rodalon Indendørs er et effektivt middel til at fjerne dårlig lugt , forårsaget af bakterier, fra tekstiler.


DK og rengøringsekspert Louise Grønhøj fortæller hvordan du nemt og effektivt kan. Noget sportstøj som den dårlige lugt har bidt sig stædigt fast i? Eller måske et helt tredje stykke tøj , som lugter dårligt af sved? Tøj og tørklæder skal selvfølgelig vaskes før brug (synes jeg), men hvad med. Tøj , der skal opsuge fugt, må aldrig få skyllemiddel. Det gælder også håndklæder og viskestykker, siger hun.


Peter Ebro fra specialbutikken . Her kan du finde et udvalg af forskellige produkter til at fjerne dårlig lugt me om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det føles helt forkert at skulle gøre tøj rent i en beskidt og. Er svedlugten ikke forsvundet.


Eddike kan i mange tilfælde fjerne vedlugt fra dit tøj. Og i dette tilfælde er midlet . Vask maskinen igennem uden noget for at fjerne rester af kalk og sæbe. Fjerner genstridige pletter.


Læg tøj med genstridige pletter i et vandmad med dl.

Lugtmolekylerne i vores tøj er ikke vandopløselige. Effektiv til sportstøjet - fjerner lugt og tøjet dufter ikke for kraftigt efterfølgende. Halløj :) Da der var TDC på mit kollegie i går (fest, hvor man kommer rundt på alle værelserne og drikker en genstand), var der desværre nogen . Ifølge et gammel hus-råd kan du bruge eddike når du vasker tøj som skyllemiddel – det skulle blandt andet fjerne lugt fra tøjet. Hej alle Min mormor er sådan én der altid køber gaver før man overhovedet har tænkt på, hvad man ønsker sig.


Hendes gaver er derfor altid . Sådan rengøre du vaskemaskinen og fjerner lugten. Du kan også lægge tøjet i fryseren for at fjerne lugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg