mandag den 17. juni 2019

Pap og papir genbrug

Vi indsamler forskellige typer pap og papir fra husholdninger, trykkerier, ugebladsdistribution og produktionsvirksomher til genbrug. Det meste papir kan genbruges, men der er også noget, der ikke kan. Resultatet af denne undersøgelse var, at stort set alle livscyklusanalyserne viser, at genbrug af papir skader miljøet mindre end både deponi og forbrænding.


Kasseret kontorpapir, bølgepap, pap , aviser, og mange andre papirprodukter er ikke affal men en vigtig råvare i returpapirindustrien. Affaldssortering: Find ud af, hvad der er pap , og hvad der er papir.

Aflever pap , karton og bølgepap til genanvendelse. I nogle kommuner må pap og papir afleveres i samme container. Kun lidt over halvdelen afleveres til genbrug. Al dit pap og karton kan genanvendes, hvis bare du husker at soretere.


Der indsamles fortsat pap og papir til genbrug i containere ved Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup, så borgerne har fortsat mulighed for at . Se hvordan du sorterer papir og pap. Genbrug din pose eller læg den i restaffal hvis den er beskidt. Papir og småt pap skal lægges løst i beholderen.

Har du adgang til en fælles papirbeholder, må du gerne aflevere pap og karton i beholderen. Har du større pap , kan du bestille afhentning af Stort Genbrug. Når du afleverer papir til genbrug , sørger vi for, at det bliver videresendt til korrekt håndtering og genanvendelse. Papir opløses til fibre og kan på ny benyttes til . Brugt papir og pap kan genbruges til nyt. Se hvad der sker med dit brugte papir og pap i Aarhus.


Når du afleverer dit papir og pap til genbrug sikrer du, at ressourcerne i affaldet udnyttes og du sparer på vægten af din dagrenovation. I Lejre Kommune har hver husstand en papirbeholder til at sortere papir fra til genbrug. En god tommelfingerregel er, at alt hvad du modtager i. Sådan sorterer du papir og karton. Kend forskel på karton og pap.


Du må ikke putte pap i din . Når du sorterer papir og glas til genanvendelse bliver det til nye produkter, og du skåner. Pap og karton må ikke komme i beholderen. Her finder du informationer sorteringsguide, affaldsordninger, farligt affal papir , glas og dåser samt genbrugspladser.


Når du smider dit papir til genbrug , skal du sortere det sådan her:.

På dette kort vises containere til papir , pap og glas i Roskilde Kommune. Du kan aflevere rent og tørt pap og karton til genbrug. Pap må nu blandes med papir til genbrug. Men vi kan se, at der kommer mere pap - muligvis fordi folk handler mere på nettet og henter billige . For vores miljøs skyld er det vigtigt at så meget pap og papir bliver genbrugt, og ikke bare bliver smidt ud eller brændt sammen med andet affald. Du kan nemlig få penge for dit pap og papir – men det skal være rent for at . Det er nu muligt, at aflevere papir og pap til genbrug i samme beholder.


Blushøjspejderne vil i løbet af de næste to uger uddele en skrivelse . I genbrugsordningen for haveboliger sorterer husstandene i plast, papir , metal, glas og pap. Derfor har Renosyd lavet en indsamlingsordning for papir og pap. Hvis ikke, skal du selv aflevere papir og pap til genbrug på genbrugspladser eller .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg