mandag den 24. december 2018

Brodering af logo københavn

Deres logo som et flot flerfarvet broderi er første skridt på vejen. Den mest moderne nåls teknik, sikrer dig det flotteste resultat til den billigst mulige pris. Med logobrodering på arbejdstøjet, bliver dine medarbejdere omvandrende reklamesøjler.


Vi brodere på stortset alt tekstil. At brodere logoer eller lignende kræver en broderingsfil, som bestilles og betales .

Skal du bruge billig brodering og broderi ? Find oplysninger på alle dine logoer. Priser, farver størrelser osv. Opret ordre, eller tjek ordre status.


Har I brug for firmalogo på tøjet til firmaets ansatte, eller ønsker I broderi på fx. Micro Print Textilbroderi er idag en af Danmarks førende leverandører inden for textilbroderi og digitizing Microprint er et sikkert valg hvis du søger en . Ved at brodere dit logo på tøjet opnår du et meget eksklusivt og samtidig .

Vi har eget værksted i huset hvor vi kan brodere og trykke logoer på jeres tøj. Dybbøl Flag Og Skiltedesign Aps. Køb en polo med tryk, som kan bruges til firmabrug, golf, fritid m. Vi laver broderi på stort set al slags tøj - sweatshirts, poloshirts og t-shirts, skjorter. Vi trykker og printer tøj med jeres eget print, logo og design fra dag til dag. Har du brug for tekstiltryk til kundegaver eller firmatøj?


Vi udregner naturligvis gerne en pris på . Bestil firma polo med tryk af eget logo her og få personlig vejledning! T-shirten og kasketten eller brug slogans og logoer på tøj til at brande din virksomhed eller dit team. Husk navn, initialer, årstal og eventuelt logo.


SON Factory tilbyder folietryk af tekst eller grafik samt broderi på stort set alle slags tekstilmaterialer. Her kan du læse om vores trykmetoder. Ishøj nær København samt resten af landet. Vi er full line supplier indenfor transfer, direkte tryk og broderi. Vi sælger materialer til al slags broderi.


Vi tilbyder tekstiltryk i København uanset dit behov. Vi forhandler broderimønstre og -kits i alle sværhedsgrader. I webshoppen kan du få et indtryk af vores store udvalg.

Eksempelvis kan nævnes Carlsberg, Københavns Kommune, IBM, IKEA og Det Kongelige Teater. Valg af logo - broderi eller transfer. Udover serigrafisk tryk tilbyder vi broderet tøj med logo. Tekstiltrykkeri i København - kun minutter fra Rådhuspladsen.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Vi hjælper med bestilling og klargøring af filer. Se stort udvalg af jakker til damer og herrer her. Sæt fokus på dit budskab med en specialdesignet kasket fra Vistaprint.


Conzept tilbyder firmajakker med tryk og broderi. Upload dit logo eller vælg et af vores design. Giv dine ridejakker, dækkener og sadelunderlag et personligt præg.


Brodering af hesteudstyr og rideudstyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg