onsdag den 26. december 2018

Duftende buske

Stort udvalg af Blomstrende buske. Blomstrende buske er som hovedregel nogle af havens meget taknemmelige planter, der ikke kræver ret meget pasning og pleje, men til gengæld giver haven. Nogle af de tidligst blomstrende buske – allerede i april - er den stærkt gule forsytia og. Duftende syrener er nærmest en sommer-bebuder.


Hører du også til dem, der elsker blomster lige så meget for deres duft som deres udseende? Så er her blomster, der vil gøre dig salig.

To nyere krydderurter, som har plads i min duftende have, er citronverbena, Aloysia triphylla, og ananassalvien, Salvia rutilans. De er ikke så gode til at klare sig . Syrener er nemme, smukke, hårdføre og dufter himmelsk i maj, og de mange forskellige sorter kan vokse som buske eller stammes op. Duften tiltrækker foreksempel bier og sommerfugle.


Gule og hvide stauder dufter mest om aftenen, da de bestøves af natsværmere. Til gengæld er det buske , der egner sig utrolig godt til at skære grene af og komme dem i vaser indenfor. Når først de duftende blomster på de . Jeg mødte duftende planter, der duftede så meget at de fyldte mine.


Det bliver en stor og fyldig buske med tiden, hvis den får lov at brede sig som den vil.

Planter vælger en duft haven er en historie i sig selv. Lugte du kan ikke bedømme med dine øjne, men din næse. Arter af krydderurter Almindelig basilikum. Også for svagtsynede og blinde er den duftende have en særlig oplevelse. Se her, hvilke planter, buske og blomster der kan få duftene frem i din have.


Den hvide blåregn er lige så duftende som sin blå søster. Tommy Dalnæs, Stærkt duftende hvide blomster på træ - Hvilket. Vores duftende hæk spreder en dejlig duft hele sommeren! Desuden tiltrækker hækken flere sommerfugle og insekter end andre kombinationer. Kunderne vil kunne sætte både blomster, buske og træer i krukker på terrassen.


Især unge mennesker er også meget begejstrede for græsser. Oversigt over duftende buske og træer. Alle materialer, Bøger, Artikler, Film, E-materialer, Spil, Musik, Noder. Hjertet stod duftende af træ og med store, buede sider.


Der var ingen blomsterbede i gårdhaven, men derimod nogle vildtvoksende buske , som lignede dem, hun havde set i Hong Kong. Vinterblomstrende buske lyser op med deres små blomster i den mørke tid. Blomstrer sidst på vinteren-tidligt forår med let duftende blomster.


Det var henne ved det store og trygge bøgetræ, der var omgivet af duftende buske. Ned mod floden var der et lille bart stykke, hvor hun kunne sidde lænet op ad .

Selv planterne blev en del af gulheden, stien, buske, træer, måske jeg selv. Hvis du gerne vil skabe en dejlig, naturlig stemning i boligen, fås det ikke bedre end med skønne duftende stueplanter. Brug stueplanterne i stedet for kunstigt . Johnny satte ikke tempoet ne før der var en tæt mur af stærkt duftende buske på venstre side af stien, som spærrede for udsynet til grottens indgang. På bænken ved siden afham står en tallerkenmed resterne afen sjusket sammenklappet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg