mandag den 3. december 2018

Rottebekæmpelse viborg kommune

Læs hvordan du anmelder og hvornår der laves rutine tjek for rotter. Der er meget, man selv kan gøre for at undgå af få besøg af rotter. Ni midtjyske kommuner er gået sammen om at lave otte korte animationsfilm, . Hvis du opdager rotter ved din ejendom, har du pligt til at anmelde det til din kommune.


I nogle kommuner er det muligt at vedhæfte billeder elektronisk til din rotteanmeldelse.

Vælg kommune , Albertslun Allerø Assens, Ballerup . Undgå rotter - helt uden gift! En skøn morgen bliver pludselig meget uskøn, da Fumle opdager, at han har fået rotter ! Har du taget dine forholdsregler. Vejledning om forebyggelse og bekæmpelse af rotter , klik her for at læse den.


Kampagnen er udviklet i et samarbejde mellem Viborg , Herning, Holstebro, . Når du har brug for skadedyrsbekæmpelse i Viborg , er Anticimex det.

Nedenfor kan du se listen af kommuner, hvor Rentokil Skadedyrskontrol har ansvaret for rottebekæmpelse. Klik på linket til din kommune for at anmelde rotter. Er du opmærksom på, om du giver rotter optimale betingelser for at finde føde, bygge. Filmene oplyser også om, hvordan du selv kan undersøge, om det er rotter , der er på spil. Animationsfilmene er lavet af Monkey Tennis fra Viborg , og kan ses . Rotter skal bekæmpes, og en række midtjyske kommuner er gået sammen.


Rotte- kampagnen er udviklet i et samarbejde mellem Viborg , Herning, . Forebyggelse og bekæmpelse af rotter skal udføres af professionelle. Klagenævnet for Udbud Nævnenes hus, Toldboden 2. Kiratin har landsdækkende skadedyrsbekæmpelse med fokus på kundens behov. Kiratins Skadedyrsbekæmpelse er ekspert i skadedyr og leverer . I mange år har Holstebro kommune kæmpet mod et stigende antal rotter.


Det har man gjort blandet andet med giftkasser. Oktober er højsæson for rotter , og Silkeborg er ingen undtagelse. EU-udbud af den lovpligtige kommunale rottebekæmpelse i.

Figur: Antal af rotteanmeldelser i udvalgte jyske . Langeland som region for foråret, mens Viborg Amt blev region for. Kontakt skadedyrsekspert Thomas Viborg , og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Det er gratis at få bekæmpet rotter i Århus kommune.


Kommunalvalg i Viborg Kommune. Hidtil har de fleste af Kims kunder haft adresse i Viborg eller Skive, hvor Energi Viborg og Skive kommune har været blandt kunderne. Antallet af kommuner med konstateret resistens hos rotter er steget i. Viborg samt den sydligste kommune i Nordjyllands Amt.


Billig bekæmpelse af skadedyr i Østjylland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg