torsdag den 7. marts 2019

Plante vægophæng

Husk at De kan udnytte de vertikale flader i Deres have eller på altanen, for, som Anna siger, man kan. Skru op for stemningen i dit hjem med grønne planter. Her får du tips til, hvordan du nemt laver en flot plantevæg derhjemme. Pynt det kedelige stykke mur eller plankeværket med planter.


Du finder det praktiske ophængsbeslag fra Minigarden HER. Skab et skønt inden- og udendørsmiljø med ferm LIVING.

Køb eller lav ophæng i snor til dine krukker, og hæng dem op i stangen. Vælg planter med lange grene, og vikl dem rundt om stangen, så den . De der følger med på instagram vil måske have set, at jeg har nogle planter til at hænge på væggen i nogle vægophæng. For det er hot som aldrig før (!) at hænge sine planter op.


Og det giver god mening, eftersom potteplanter er bomben, men mange af os ikke har . Find inspiration til, hvordan du kan få endnu flere planter ind i. Giv dine planter et personligt udtryk med Esmeralda. IKEA har potteplanter og holdbare urtepotteskjulere og krukker i forskellige størrelser, som kan stilles eller. Plant udsigten til haven indenfor.

Urtepotteskjulere der bliver brugt ude i haven til forskellige planter. FLINGSALT ophæng urtepotteskjuler, glas, bambus . Romantisk hvid væg ophæng med plante bakke. Plante opsats i brun patineret jern.


Find krukker til dine planter i SILVAN. Her på siden finder du et stort udvalg af plantekrukker, krukker og espalier, så dine blomster og planter kan få de bedste . Tidens store trend er at dekorere hjemmet med planter i. Byd naturen ind i hjemmet med de nye ophæng til planter , der udsmykker boligen . Den lækre, danskproducerede vægkrukke fra Vertiplants kan bruges til al mulig forskellig slags opbevaring. Moodings giver altid FRI FRAGT på alle ordrer til . Se vores store udvalg af blomster og planter online.


Er du faldet for ” vægophæng -trenden så er disse to eksempler måske noget for dig. Med krukker og potter giver du ikke kun dine planter et sted at bo, men du har også en enestående mulighe for at give liv og farve til din have. Hængepotte i porcelæn med ophæng af lædersnor.


Ferm Living er super velegnet til at vise dine planter i potter frem. Du kan plante mange typer planter i en væghave fra salater og . VILHELM blomsterpotte på sort væg. Kunstig plante HAAKON B5xL5xH9cm ass. Hvordan passes den grønne væg ?

Pallevæggen vandes jævnligt. Når du planter i krukker kan du flytte rundt med dine planter og f. Det er selvfølgelig oplagt at plante blomster i krukker og på den måde skabe en frodig og farverig have udendørs. Blomstrende og grønne planter i havekrukker skaber stemning i haven.


Rustikt Vægophæng til planter gør det nemt at indrette med grønne planter ! Mange af os har ikke vindueskarme, men vil gerne have planter fremme, så er et. Folket vil have bløde tekstiler på gulv og væg , og de fleste butikker med. Det skønne vægophæng fra Elkeland giver et blødt, naturligt look takket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg