fredag den 15. marts 2019

Mødding heste

Dyrehold fra heste betragtes som et erhvervsmæssigt dyrehol og skal. Hvordan er reglerne omkring møddinger ved hestestalde? JPG,ow:64pt:moedding.


Du må som udgangspunkt ikke holde svin, kvæg, får, geder og heste i byzone. Der skal vedlægges oversigtskort som viser, hvor stalde og mødding er, og hvor. Heste er sidestillet med landbrugsdyr og hører derfor til på landet.

Inden du etablerer et hestehol stald eller mødding mv. Mødding skal indrettes så der ikke kan løbe regnvand ind på møddingsarealet. Containerløsning eller montering af en støbt mødding på blot dage.


Møddingen er blevet et problem for mange heste -folk. Det kunne være gået gruelig galt på Charlottenlund Travbane, da en løbsk hest skabte panik, men heldigvis kom hverken mennesker eller dyr . En aggressiv herpes er konstateret på flere heste efter et stævne på Fyn, og det får Højgård Hestehospital til at advare fynske hesteejere mod. Juryen i Slovakiet tildelte den.


Man kan også vælge at behandle forebyggende mod mavesår. Dette gøres oftest hos heste i hård træning, heste der af anden årsag ikke spiser optimalt og .

Hvert år rammes stalde af kværke med det resultat, at flere heste bliver syge. Kværke skyldes en smitsom streptokok-bakterie, der giver . Nu peger franske forskere på, at det især gælder de landarbejdere, der beskæftiger sig med kvæg og heste. Franskmændene driver et stort . Ondskabsfulde handlinger mod det nyfødte føl, kan forekomme hos hopper, som lige har folet. Som regel begynder hoppen straks at afvise føllet, når føllet . Et eksempel hvor ryttere forsøger at behandle deres heste for headshaking ved hjælp af ormekure, får nu en britisk dyrlæge til at stå frem og . På det ste hvor Storålam har været hårdest ramt af ulven, har man nu indsat heste og kreaturer i stedet, og det har en effekt.


Der findes simpelthen ingen regler eller love, hvorefter man kan straffes, fordi ens heste bryder ud af deres indhegning. Det har juristerne fortalt os, forklarer . Heste -virus ligner hepatitis C-virus i mennesker så meget, at heste måske kan bruges til at udvikle vacciner mod virussen, som 2millioner . Tre heste på Fyn er døde af en aggressiv form for herpes, der i løbet af de seneste uger har hærget flere steder på Fyn, hvor mange heste er . Der gik fredag eftermiddag brand i en mødding. Røgudviklingen var så voldsom, at gårdejeren frygtede for sine heste.


Et hold ryttere og belgiske heste gav den som nordiske guder til showet under Roskilde Dyrskue både fredag aften, lørdag og søndag. Et fluedækken kan forhindre at hesten eventuelt udvikler eksem. Dækkenet er tyndt og let, og beskytter din hest mod bid og insekter.


Der er nu godkendt en spray til brug på heste mod flyvende insekter, som snart vil være tilgængeligt på det danske marked.

En ny undersøgelse afslører dyremishandling fra markeder i Polen. Hestene lider under lange transporttider på tværs af grænser, hvorefter de . I et forsøg på at bekæmpe burkaer og niqaber har østrigerne indført et maskeringsforbud. Det rammer mange andre end muslimer, f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg