fredag den 22. marts 2019

Orkide vanding

Stueorkideen kræver rigtig vanding , rigelig lys, og fugtig luft. Tjek Idenyts orkide guide til, hvordan dine orkideer lever længst og blomstrer flere. Det er blot vigtigt, at du ikke vander din orkide for meget og husker at gøde. Den største succesfaktor for orkidéer er, hvor meget og hvor ofte de bliver . Her opnår den epifytiske orkide selv i tætbevoksede subtropiske områder det sollys, den har brug for.


Også vanding sker her på naturlig vis i form af regnskyl.

Få gode råd til pasning, vanding og beskæring af dine orkideer. Vanding er en anden vigtig ting, der helst skal gøres rigtigt. Orkidéer, der gror oppe i træerne, kaldes epifytter, og de modtager deres fugtighed fra den . Man kan ikke angive nøjagtigt, hvor hyppigt orkideer skal vandes, men to gode råd kan følges: Hold igen og undgå klatvanding.


ECOstyles organiske orkide gødning er en 1 naturlig gødning, der giver. Også med vanding skal man prøve at efterligne orkidéernes levevilkår i naturen. En orkidé , der går fugtig i seng, er sårbar overfor svampeangreb.


Rødderne bør tørre ud mellem vandinger, så lav din egen regel alt efter. Du kan nemmere slå en orkidé ihjel med for meget vand end med for lidt.

Kogt vand: At koge postevand til vanding af sine orkideer, er en metode til at fjerne lidt af kalken i vandet. Det hjælper dog ikke ret meget, og man risikerer at . Derimod er det ikke meningen at en orkide skal smide knopperne lige før de springer. Forkert vanding er ofte den mest almindelige forklaring. Jeg er passioneret orkide -fan og mine bliver badet i brusenischen hver. Jeg har fået den smukkeste kæmpe store orkidé , men jeg aner ikke.


Vanding foretages bedst ved at holde planterne nede i en spand med vand i. Orkidéer skal gødes med en rigtig orkidé -gødning, der er mindre . Vanding bør foretages cirka en gang ugentligt, ved at potten grundigt gennemvandes, hvorefter alt vandet skal have lov til at dræne fra. Placering: Orkideer trives . Jeg fik en fin Orkidé til min fødselsdag. Med henblik på vanding , så skal du vande grundigt, helst med kalkfrit van og lad jorden tørre mellem vandingerne.


Vanding Orkidéer bør vandes, inden de når at tørre ud. Nogle siger en orkide ikke kan tåle for meget van da rødderne derfor vil drukne og rådne. Dette er sandt, men vender man orkideerne til det, kan de trives med . Giv dog ikke op, da konsekvent vanding over nogle måneder ssv kan få . Bruger du vandperler til orkideer i dit hjem?


Blomsterhandlere benytter sig dette visuelle trick, som du kan kopiere. Køb vandperler til orkideer her.

Det er ikke alle, der finder det irriterende, når regnen står ned fra himlen. I Orchidégartneriet opsamler de himlens mange liter vand. En god og regelmæssig vanding , med det rette van er grundlaget for sunde. Etiketter: blomster, Hobby, Orkide.


Orkide Database - med arts og kultur information. Monocots liste og andre artikler hvoraf nogle har været bragt i Dansk Orkide Klubs blad. Det mest almindelige problem med denne plante starter på grund af forkert vanding.


Overalt det vurderes, at orkidé ikke skal vandes oftere end en gang hver ti . GODE RÅD OM ORKIDEERNES BEHOV OG PLEJE. ORCHIDACEAE Plante, orkide , forskellige slags. Vanding : Vandes ved at sætte urtepotten i et vandbad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg