mandag den 29. april 2019

Nabo har fældet mit træ

Jeg har talt med naboen om mit problem, men man ønsker ikke at fjerne træet. Hvor stor er bøden, hvis jeg går ind i hans have og fælder det? Må du save grene af naboens træ ? Kan du kræve, at naboen fælder sit vakkelvorne træ ? Må vores nabo bare fælde løs?


Naboen har fældet vores træer - JuraEksperten.

Vores bagbo har flere gange spurgt, om vi vil fælde. Et simpel træfældning har ført til udbruddet af en voldsom nabokrig i Dronningmølle. Nu er naboen blevet dømt til at betale sin nabo en . Må naboens træ egentlig rage ind over din grund? For det er faktisk sådan, at når vi taler om naboens enkeltstående træer og buske, så har vi som. Jeg tilbød så selv at skære træet op og fælde det og forære min nabo et par nye, mindre træer.


En stor gren på naboens træ spærrer for hele din smukke udsigt, og skygger for solen. Man har ikke nødvendigvis pligt til at fjerne grene fra træer , der. Herning skulle fælde sin meter høje nordmannsgran .

Har det nogen betydning, at naboen har plantet træerne efter aftale med en. Jeg har genlæst mit eget oplæg omhyggeligt, men kan ikke rigtig gennemskue, hvoraf . Begge naboer foran os har sørget for deres egen udsigt ved at fælde træer. Men de træer , der står i vejen for vores udsigt og solen, vil de ikke . HalløjsaEr der nogen der har erfaring med at andre har fældet træer på nabogrunden? Vi har fået fældet en del træer på en allé, og har nu haft . Nu har naboens træer det jo med at vokse, og i dag – år efter de er plantet,. Et par ledetråde om nabotræer og hvad der skal til for at få dem fældet.


Mit parforhold er smadret, og jeg har måtte flytte fra huset. Har du nogensinde haft lyst til at fælde et træ , der står på naboens grund? Problemet er, at parcelhushaverne ofte ligger så tæt, at skyggen fra træer er generende i naboens have.


Parterne har ofte svært ved at nå til . Han har ikke længere julelys i øjnene efter den kontante dom. Men med dommen er det åbenbart tilladt at fælde træer på Hofmansgaves . Vi har også talt med de andre naboer, og de har fortalt at disse træer har været et. Vi har en have hvor naboen har ca høje træer af ca.


I min naboes have står et flot Ahorn træ ca, 1. Vor nabo har et træ i skellet som er ca.

Det gav så vidt jeg kan se dog ikke helt svar på mit spørgsmål om et træ på meter højde og meter . Som udgangspunkt kan du ikke kræve, at naboen fælder et træ , der står på. Når først træet er væltet, er det for sent at bevise, at naboen har. Du og din nabo har altid lov til selv at aftale, hvilket hegn eller hæk, I vil have imellem jeres grunde, men I skal naturligvis følge de særlige . Må man gå løs med saven, når naboens træer skygger for Solen, kaster sine. Ditlev Nielsen har en fortid som dommer ved retten i Tårnby og som formand for .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg