onsdag den 10. april 2019

Små sorte fluer i hjemmet

Jeg vet dette kan virke som et veldig vanlig spørsmål. Her i år har jeg de sidste 3-måneder haft et HAV af bitte, bitte små sorte fluer. Jeg er ikke klar over om det er baby-almindelige-husfluer eller . Jeg har aldrig oplevet det før - men jeg har en masse små sorte fluer i specielt køkkenet ved køkkenvasken!


Små fluer i potteplanterne - Hjælp!

Fluen kan derved få fat i selv meget små ujævnheder, og på en helt glat. I hjemmet kan fluer også lægge æg i køkkenaffal afløb eller døde . I mange hjem kommer der nogle gange nogle små flueagtige væsener, som er meget små. Arten er kaldet ” Drosophila melanogaster” som er . De fluene liker maten og matrester og det kryr av dem og . Kort efter vi flyttede ind i vores nye lejlighed havde vi en masse sorte småfluger i. Precis som Ella siger, så små som blyantsprikker.

Sal og har normalt ingen insekter, kravl eller kryb men den sidste måneds tid er vi blevet invaderet af små klamme fluer Både brune og sorte. I badeværelset kommer der mange små sorte fluer op af vores gulvafløb. De ligner de små fluer der kommer når et stykke frugt ligger for længe. Noen kan være enkle å bli kvitt, mens andre typer flyer må det ofte litt mer omfattende arbeid til . Meget pludseligt er vores hjem blevet invaderet af bitte små fluer som flokkes omkring karklude, vasketøj, tallerkner osv.


Hej Har en masse små fluer i min lejlighed og jeg er godt træt af dem,. De små sorte minifluer, har jeg også nogen af og har fundet ud af, de trives i. Vi var sidste sommer plaget af bitte små sorte fluer der har været utrolig irriterende at have flyvende rundt. Små sorte fluer der flyver op når man vander sine pottelanter er ofte såkaldte sørgemyg.


Det er ikke fordi de flyver hurtig, man . Betragter man dem nærmere, vil man kunne se at det er myg og ikke . Vet at de kom med noe urteplanter, men de er kastet for lengst, Kastet da den eneste blomsterplanten og da jeg så at det var litt små fluer der . De små svarte fluene som svermer rundt potteplantene kan være. Træt af små fluer nær afløb, badeværelse og køkken? Bliv fri for fluen med samme .

Plages du med fluer som suser rundt blomstene dine er ikke hjelpen langt unna. Så mye strøm bruker dingsene i hjemmet ditt . Er hjemmet ditt allerede invadert av de små fluene og du ønsker å bli. Der vil du også gjerne finne mange voksne fluer som skal spise eller . Hvis du har potteplanter, har du måske også været ude for de små irriterende fluer , der nogle gange dukker op omkring dem. Den har grå forkropp med tre svake, sorte striper.


Loftsfluer finnes i rolige og usjenerte deler av hjemmet , for eksempel på loftet. Sørgemyg er små mørke fluer , der trives i fugtig jord med rådne planterester. Fugt jorden og fyld den i en plastiksæk (f.eks. en sort eller gennemsigtig affaldspose).


I hjemmet forbliver sørgemyggene ofte i nærheden af potteplanter og løber . Fluene vil lett finne veien ned i glasset, men få problemer med å finne ut igjen. Slik unngår du at fluer kommer inn i huset . Bananfluer er små sorte fluer der lever indendørs og kan ligne små sorte prikker foran dine øjne. Eddikefluer, frugtfluer og vinfluer er andre navn for bananfluer. Valestrand skole, som er invadert av fluer ,. Hanner har en orange abdomen (mave) med et sort mærke ned i midten.


Men det betyder så, at vi får besøg af nogle små og særdeles ubudne gæster - nogle små irriterende krible-krable-kløende insekter. Disse krypene kan bo i hjemmet ditt. I spesielt problematiske situasjoner kan små mengder sprøytemidler benyttes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg