tirsdag den 2. juli 2019

Sandblæst glas med motiv

Når man sandblæser i glas , er det kun fantasien, der sætter grænser. Som eksempler kan nævnes husnumre på hoveddøre og diverse motiver på bruselågen . Glas kan dekoreres på utallige måder. Enten med motiver , skrift, firmalogo eller lign.


Sandblæste mønstre og motiver er en populær form for udsmykning i boligen, med mange muligheder, mat motiv på klart glas eller klart motiv på mat glas , . Sandblæst glas leveres med jævn mat overflade eller med mønster eller motiv efter ønske.

Ved sandblæsning af nye dobbeltruder placeres sandblæsningen . Ejendom på Frederiksberg med sandblæst glas med motiv. I mange af de smukke gamle ejendomme er der sandblæst glas med motiv i opgangene. I butikken i Blåvand kan du selv dekorere glas med motiver og tekster ved hjælp af. Eksempel på 3D motiv fra et alm.


Hvis du ønsker en virkelig imponerende gave til venner, kollegaer eller familie, kan man her hos os få konverteret sit eget. Motiver med effekt som sandblæsning, dekoration eller mattering af vinduer,. Vi har folier i mange farver, inklusive nogle der ligner sandblæst glas.

Med et dekorativt sandblæst motiv , kan du få lavet noget virkeligt unikt til dine døre - både ude og inde. Kontakt os i dag for pris på telefon. Ideel til vægudsmykning eller skillerumsvæg. Utrolig dekorativt snapseglas med sandblæst motiv af hjort. Foden på glasset er også sandblæst.


Bestil stænkplade i glas efter mål til vægbeklædning. Stænkpladerne leveres i mange unikke og flotte glastyper, farver og mønstre. Sidder glasset i en termorude, bør det derfor vendes med den sandblæste side . Glas , Pernille Bülow, motiv : Vase og lille fa Sandblæste klemmevaser i glas af Pernille Bülow fra Bornholm. Glas, Italiensk sandblæst karaffel, Smuk gammel italiensk sandblæst glaskaraffel samt sandblæst glas Karaffel med motivet af lille sangfugl på . Motiverne kan laves i alle former og størrelser. Man kan vælge at få sandblæst motivet eller man kan få sandblæst glasset omkring motivet , . Du dekorerer glasset med vores færdige motiver , eller skærer dine egne kreative motiver.


Derefter sandblæser du glasset i vores professionelle maskine, fjerner . Vandglasset er i klar glas med sanblæsning, så motiverne på siden står frem i klar. De ætsede vinduesruder, der ofte var udsmykket med romantiske motiver i sarte. Håndplukket vintage detaljer til dit hjem, sjove gamle ting og designklassikere til køkken, hus og have.

Danmarks største udbud af stofledninger, ren retro. Vi tilpasser glas til alle badeværelser. Få også din brusevæg med motiv ! Så er der nogen der ved om man kan købe færdige motiver i vinduesfilm, og i så.


På det rene og tørre glas kan du male det motiv du ønsker. Glas er traditionelt blevet brugt til brugskunst - og det er da også overvejende. Man kan sandblæse hele emnet, så det fremstår opalt, eller man kan.


Olesens store værker i støbt glas med indlagte motiver i metal. Sandblæste Motiver - autoreklamer, brusekabinedøre, glarmestre, glas, glasdekorationer, hærdet glas, motivruder, sandblæst glas - firmaer, adresser, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg