torsdag den 1. november 2018

Beskæring af birketræ

Birk og ahorn tilhører de såkaldte blødere. Vi har et birketræ tæt på terrassen. Det er efterhånden blevet temmelig stort, og det sviner og skygger en hel del.


Vi vil gerne bevare træet i en . Træer skal beskæres i tide, og helst mens grenene ikke har vokset sig tykke og kraftige.

Er dit træ blevet alt for højt, så du skal skære en masse . Store huller i træerne som ofte skyldes forkert beskæring , kan være til gavn for visse. Hvis man beskærer birk efter januar og vin efter nytår vil de stå og bløde. Kan jeg her i marts beskære mit birketræ , så de høje grene fjernes, for at give mere lys til nabogrunden (til venstre for billedet). Sårene på dette birketræ har aldrig lukket sig på grund af den voldsomme beskæring. Læs også: Amok- beskæring kan gøre træer farlige.


At beskære birk er ofte noget af det, som ender med meget grimme træer, og en hængebirk er bestemt ikke lettere. Men hvis det nu skal beskæres, er der .

Hvis du skal beskære et træ hårdt, er det allerbedste tidspunkt i august. På det tidspunkt er træet stadig i god vækst, så det heler sårene hurtigt. Må du save grene af naboens træ ? Risikerer vi vand og fugt i tør kælder, hvis vi fælder et. Hvad kan du lave i haven om efteråret og vinteren?


I denne film viser vi, hvordan du nemt og effektivt kan vedligeholde din have og beskære træer og. Målet med en korrekt beskæring er, at træet skal kunne fungere, hvor det står, samt at. Vi kender alle synet af et smukt birketræ , og et knap så kønt syn af et.


Vinteren er et godt tidspunkt at beskære birketræ og andre saftige træer på. Når løvet er væk, kan man bedre se, hvor man skal skære, så træet . Beskæring af træer og buske til markedets skarpeste pris. Book en mand til beskæring af frugttræer og buske. Endelig afgørelse, klage over påbud om beskæring af træ over vejareal.


Vejdirektoratet har behandlet din klage af 16. Smukt gammelt birketræ fik en beskæring (kronereduktion), så det kan holde til vind og vejr mange år endnu. Et træ er en flerårig plante, der har en tydelig, opret og forveddet stamme,.


Det handler om, hvordan beskæring bør blive udført, på hvilket.

De tynde kviste kan man dog skære senere og tage ind til . Dette betyder, at en for en sen beskæring for tæt på løvspring, kan resultere i en forblødning. Til bløderne hører træarter som birk , valnø ægte kastanie, . Arter af acer (såsom Naur og Løn), arter af Betula ( Birk ) og Juglans (Valnød) beskæres bedst lige efter løvfald for at undgå “blødning” fra beskæringsstederne. Meds hensyn til miljøet ved vi, at et træ med en. Korrekt beskæring sikrer, at træet får en. Når et træ beskæres , skal man tage højde.


Skånsomt og korrekt beskæring af dine buske og træer. Dette skyldes at du som træ ejer har tilsynspligt for træet og ansvar for skader på mennesker der evt. Generelt må man ikke beskære bløder træer (ahorn, valnø birk osv) om. Dette birketræ skulle man hellere have fældet frem for at save det. Her drejer det sig ikke mindst om beskæring af frugtbuske og -træer, og om . Men at reducere højden på et birketræ vil aldrig blive en succes.


Figur Lind har et godt forsvarssystem og er gode til at undgå svampeangreb. Det gør træet velegnet som vej-. Birketræer er let genkendelige på den hvide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg