fredag den 9. november 2018

Hent selv grus kolding

Kom forbi vores udstilling i Kolding og se vores imponerende udvalg af knust granit, sand og flis. Du vælger selv om du vil hente dine granitskærver i trailer, eller . Se vores udstilling i Kolding. Få leveret til døren eller hent selv i trailer.


Du kan også komme med trailer og hente selv.

Selvbetjeningsplads i Gelballe afhentning af grus sand granit flis muld med mere. Vi sælger san sten og grus til vores kommunal-, erhvervs- og privatkunder i Syd. ALTID CA SLAGS GRUS MULD FLIS MV.


BEMÆRK LEVERING UDEN FOR KOMMUNERNE KOLDING ,VEJEN. Vil gerne hente fredag aften. Vi kan tilbyde både, levering af og hent - selv grus , og det kan for eksempel være i. Vi tilbyder afhentning og levering af grus såsom stabilgrus, knust beton og .

Mangler du sand til en ny indkørsel, en sandkasse til børnene eller bare til et andet projekt, så kan du medbringe din egen trailer, og hente dit hent selv sand. Kæmpe udsalg på sten og grus direkte fra Grusgrav - se priser her. Entreprenørtransport – levering af sand og grus materialer til både ny etablering som til vedligeholdelse og . Vi leverer også gratis i BigBag i hele Østjyllan tippet eller grappet af. Hos HØJEN kan du afhente san grus , sten og knust beton fra vores lager i Højen.


Så kom forbi med din trailer og hent det fineste strandsand! Du er velkommen til selv at læsse din trailer og veje på vægten. Afhentning af grus , sten, granitskærver og meget mere, på din egen trailer.


Har du mulighed for selv , at afhente dine materialer hos os, er du naturligvis meget . Grus Kolding - grus , entreprenører, san sten, vognmæn containerudlejning, jor affal affaldshåndtering, sand og grus , asfalt, asfaltarbejde - firmaer, . Vi leverer små og store mængder til erhverv og privat, eller du kan hente selv. Skal du bruge sand til sandkassen, grus til indkørslen eller et andet belægningsprojekt, støbemix eller granitskærver, kan du selv hente det hos FC Beton i din . Når du skal i gang med et gør-det- selv -projekt der indebærer belægning, går af tiden . I Kolding koster det 8- for en trailer fuld. Rikke skriver at hun har brugt stabilgrus - forhåbentlig mener hun vasket san da stabil grus er . Vælg selvafhentning eller vores hurtige levering.

Hent selv dine materialer – det er nemt og bekvemt. Vi kan også levere certificeret og godkendt sand til offentlige legepladser – ring for nærmere . Ellers kører vi selvfølgelig gerne til Kolding , Aabenraa og omegn. Dette tilbyder vi kun fra vores hovedlager på Vejle havn.


Christensen og sønner har igennem generationer tilbudt et bredt spektrum af transport-, entreprenør- og kranopgaver og skabt mange gode kunderelationer. Hvis de mener, at der er hold i de oplysninger, der kommer fra vidnet, er jeg sikker på, at de selv vil lave undersøgelser, som kan afklare, hvem . Granitbutikken sælger og leverer granit til Kolding. Bor du i Kolding og mangler granit så lad os hjælpe dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg