torsdag den 8. november 2018

Glas med patentlåg

Leder du efter traditionelle glas med patentlåg ? Fødevare godkendte glas til opbevaring, så du kan præsentere dine. Størrelsen på lågene er angivet med type og størrelse. BITZ glas med patentlåg er udviklet i samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz og er perfekte til fx syltede grøntsager, hjemmelavet granola og . I vores sortiment finder du også de traditionelle sylteglas med patentlåg. Alle vores glas i denne kategori er egnet til syltning, da de alle har låg, som holder .

Glas med låg fra franske Le Parfait. Også perfekt til opbevaring af mad. De må meget gerne være pakket i hver . Et klassiske sylteglas eller henkogningsglas. Glasset er uden skår, men gummiring mangler.


Alle glas i Lock-eat kollektionen er lufttætte ved hjælp af et aftageligt patentlåg , en naturgummiring og klemmer af rustfrit stål, der alt sammen skal forhindre . Du kan vælge mellem følgende farver og smagsvarianter: Limefarvede med smag . Vi er lykkedes med at få et parti patentglas med glaslåg og videresælger dem til langt under normal udsalgspris. Patentglas 40cl Ø 8cm H 15cm sælges kun i .

Alle bolsjer i denne skønne mix har logo med jul: nisse, julelys, juletræ samt den lækre blå med snemand. Denne blanding er uundværlig i julen :) 2g jule mix . Alfred var allerede færdig med sin havregrød og drak slubrende af underkoppen. Maja skubbede et højt glas med patentlåg hen over bordet til ham. Saftdispenser i glas - kan indeholde liter.


Glasbeholder med tappehane, der rummer ltr. Perfekt til udestunder på terrassen. Kombucha – Fermenteringsglas l glas med patentlåg NYHED. Kilnerjar i tykt glas med gummipakning, tappehane og patentlåg, perfekt til . Køb house doctor - glas med patentlåg fra House Doctor.


Jeg har ledt og ledt efter nogle store glas med patentlåg , men har ikke fundet nogle ( har bla. værete i Føtex og Søstrene Grene). Henkogningsglas i mange størrelser fra Christian Bitz. Stort udvalg og hurtig levering.


Varer leveres i stueplan eller på rampe, hvis ikke andet er aftalt. Brug varmefaste eksemplarer, f. Vask glassene af i opvaskemiddel, . Glas flaske med patent låg i klar med guld prikker. Anderledes vase til bordet der kan bruges både til lys eller blomster.


Søgning på “glas” i Den Danske Ordbog.

Kirsten Tetzschner: Politikens syltebog. Man kan købe specielle sylteglas med gummiring og patentlåg , eller låg der kan. Salg til private og erhvervskunder - Webshop med Prisgaranti - Klik Her!


Bormioli liter med patent låg. Vælg mellem runde eller firkantede glas , høje eller lave glas med twist-off skruelåg eller med det klassiske patentlåg. Du vedligeholder dine sylteglas ved at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg