onsdag den 23. januar 2019

Selvklæbende tekst postkasse

Tekst til postkasse , Løse bogstaver, tal og tekst - Lav din egen tekst , til nem påsætning, fra pr. Navne fremstillet i selvklæbende folie, til montering på postkassen. Se de forskellige teksttyper under Billeder i topmenuen. Husnummer fremstillet i selvklæbende folie, til montering på postkassen.


Mangler du en postkasse label med egen tekst , som ikke falder af? Så er vores postkasse label en god løsning, da den er meget holdbar i al slags vejr.

Foliebogstaver og selvklæbende bogstaver i høj kvalitet i mange farver til billige priser. Bestil nemt og monter selv på bilen, vinduet, postkassen mm. Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer). Forny din postkasse med vores nye klistermærker til postkassen. I dag har alle deres postkasse ude ved vejen og det er lovpligtigt at have navn på postkassen.


Selvklæbende navn til postkasse. Design selv dit navneskilt til postkassen. Linje: Skriv tekst her: Vælg bogstave højde: Vælg skrifttype: Justering: 1. DESIGN DIN EGEN TEKST , MONTER ALT PÅ EN GANG, INSTRUKTION OG SKRABER MEDFØLGER, KVALITETS FOLIE, TIL BRUG ALLE STEDER.

Køb holdbart selvklæbende skilt i aluminium med selvvalgt gravering. Vælg din helt egen tekst - fx navn, adresse. Nemt og hurtig - fx til postkasse. Sådan overfører du navn og nummer på din postkasse.


Allux selvklæbende foliebogstavark i sort, indeholdende 204stk 13mm bogstaver. I henhold til postlovens bekendtgørelse skal postkassen være forsynetmed . Teksten bliver skrevet med store bogstaver. Har du andre ønsker til streameren, f. Slip kreativiteten løs med navn, tal, figurer eller en sjove klistermærker til . Navneskilt til postkasse i selvklæbende folie i folie med navnelinje og husnummer.


Vælg mellem mange skrifttyper, størrelser og farver. MEFA folieark med tal og bogstaver i hvid til postkassen. Her hos postkassestickers finder du kvalitets klistermærker til postkassen med jeres navn,.


Direkte fra værkstedet til Dem på få dage - normalt arbejdsdage - med eller uden logo, gør det . Klar til opsætning - monteret på . Køb din nye postkasse til lavpris på harald-nyborg. Vi har et stort udvalg af postkasser fra mærker som MEFA i topkvalitet med hurtig levering. Postopak kan levere navne- og nummer skilte skåret ud i selvklæbende vinyl.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af postkasse brugskunst. Postkasse i antik zink med fugl - Chic Antique. Oblatark med små hvide mærkater, mm høje - selve tal og bogstaver mm med sort tekst.


Du indtaster selv din tekst , og så skærer vi folien for dig i den valgte størrelse og farve. Hvad enten du ønsker navn på din postkasse , inspirerende citater på . Klik in læs hvorfor og se det store udvalg af postkasser hos BAUHAUS. De fås i flere modeller med mulighed for at udskrive selvklæbende labels i flere .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg