fredag den 11. januar 2019

Sprøjtemaling af møbler fyn

Vi udfører såvel klarlakering som maling i alle verdens farver. ServiceMalerne i Odense tilbyder traditionelt malerarbejde og sprøjtemaling på hele. Vi kan eksempelvis sprøjtemale dine møbler , lamper, køkkenlåger eller . Vi er beliggende i Haarby på Fyn – tæt på både Odense og Svendborg. Giv fx montanareolen nyt liv.


Malerforretning udfører sprøjtemaling på eget lakeringsværksted.

Kontakt os i dag for et tilbud. Sprøjtemaler udfører alle opgaver inden for sprøjtemaling. Drejer det sig om at sprøjtemale fx møbler og køkkener, klarer vi naturligvis også det.


Få et godt og uforpligtende tilbud på sprøjtemaling her! Har du brug for at få sprøjtemalet for eksempel møbler , reoler eller. Har du døre , vinduer eller skabe der skal males, så kan vi hos DMC malerfirma sprøjtemale alt inden for træværk med mere.


Professionel sprøjtemaling af møbler. Vi maler to gange grunder, og to gange med stærk tokomponent maling. Lakering af møbler - Få skabt en holdbar eller skinnende overflade - maling af møbler , giver en fornyelse i hjemmet, bestem selv farve, glans og struktur.

I vores malerværksted arbejder vi med sprøjtelakering. Hos os udføres alle malerbehandlinger med vandige materialer, ligesom sprøjteanlæg og udsugning. Hos Autolak-Experten ApS i Svendborg på Fyn tilbyder vi alle former for. Autolakering er også velegnet til maling af alt fra køkkenlåger til indvendige døre.


Prisen er for lakering på begge sider. BEMÆRK: Meget gamle fyldningsdøre og døre med rigtig mange lag maling egner sig IKKE til sprøjtelakering , tag evt. Vores speciale er inventar - døre , køkkener, reoler, borde og stole, podier etc.


Ligeledes foretager vi lakering af forskellige typer metaller. LUX LAK sprøjtemaler og sprøjtelakerer træ til indendørs brug. Møbler , skabslåger, stuedøre, MDF plader og andet. Er Jeres køkken, møbler , døre , inventar slidt? I Flexlakering har vi års erfaring med sprøjtelakering af møbler , køkkener, døre og . INDHENT TILBUD PÅ LAKERING AF MØBLER.


Indhent tilbud på lakering af Montana, stole, køkkenlåger eller noget helt andet - bare ikke biler. Når man har købt en Montana reol, har man købt et tidsløst kvalitetsmøbel, man kan have resten af livet. Ikke desto mindre kan den farve der var flot da man . Møbellakering Fyn - firmaer, adresser, telefonnumre.


Forny dine gamle møbler med ekstra slidstærk maling.

Fortjener din bolig at blive peppet op til foråret og sommeren, der er lige om . Find den rette maling til at male din møbler. Du kan også give stolen nyt betræk og sætte tapet i skabet. Få alle de gode tips til istandsættelse af . Vi startede med en go ide` ! I Brovst Malerfirma har vi stor erfaring med sprøjtelakering og andre former for lakering for både private og erhverv. Trænger dine møbler , dit bad eller dine . Gammel kommode, maling fjernet, kommoden er blevet afslebet og vokset.


Hun køber selv af og til gamle møbler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg