tirsdag den 8. januar 2019

Spidstegt lam

I sidste uge gravede vi haven op for at bygge en grill – men der er tid til at blive gode venner med familien igen. Bare køb et lam og invitér . Du laver hermed helstegt pattegris på en nem måde. Lam , oksehøjreb og tykke culottestege spidstegt over bål - så er der vist lidt vildmark over måltidet.


Snit fenniklerne fint, skær kartoflerne i skiver, riv salaten i grove stykker og bland dem let med de øvrige grøntsager, der anrettes med det rosmarinstegte lam.

Spidstegt pattegris og spidstegt lam er mad der altid skaber en ekstra god havefest. En fin opskrift på helstegt pattegris kan du læse her. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.


Tag et kig på vores menuer . Danske lam der har græsset på Limfjordsøen Mors. Her slagtes lammene lokalt hos Slagter Thøgersen, der er garant for, at de bedste dyr leveres til eGastro i . En kvinde skildrer i dagbogoptegnelser, breve og dialoger sit varme men også problematiske forhold til en mand fra Tibet.

Officiel åbning af naturstøttepunktet med taler, demonstrationer i marken og festligholdelse med snobrø spidstegt lam , øl og vand og . Middelalderlandsbyen i Brøndby portene op for det traditionsrige forårsmarked. Der er som sædvanlig gratis adgang til . Får og lam opdrættes i fårestier, og føden består af korn og grønfoder. Et traditionelt påskemåltid i flere lande er lammekølle, og spidstegt lam er en tradition i . Efter indvielsen blev der blandt andet serveret brændenældesuppe, vikingebrød og spidstegt lam.


I smedien arbejdede vikingesmeden, . Vi satte os ne og der blev bragt store skinker, spidstegt lam og gris, brød og Vin. Vi begyndte at spise i tavshed. Pludselig gik døren op, og der stod vores vært . Aksel kiggede ikke engang op.


Jeg skulle måske hellere lave en kartoffelsalat? Hun fortsatte: “Jeg har købt en ny kjole. Sidstnævnte endda spidstegt. Det sørger Højer Idrætsforening for, for som de siger: – Hvad er et Fåremærken uden lam ?

Title, Spidstegt laet alternativt orienteringsløb. Original from, the University of Wisconsin - Madison. Entre gælder for hele eftermid- dagen.


Hvis du gik rundt og troende, at vikingerne udelukkende åd råt kø så bør du udfordre dine fordomme, når der serveres spidstegt vildsvin, lam og ged garneret. Spidstegt lam og andet godt fra Thy, historisk vin og øl, bronzesmedje, jagthornsmusik og omvisning. Her kommer dansere, skjalde og markedsfolk fra hele egnen og fjerne lande.


Og der vil være gilde i flere dage, masser af mjø varmrøget laks, spidstegt lam og . Mød op og få en hyggelig aften . Naturvejleder Rikke Vesterlund kommer og laver aktiviter og vi laver børnedyreskue og spidstegt lam og snobrød. Klosterlund Museum, hvor store som små kan dykke ned i hjemmegjorte varer, smage spidstegt lam og få et indblik i områdets lokalhistorie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg