onsdag den 30. januar 2019

Direkte adgang til pool

Apollo har skønne hoteller med direkte adgang til pool på mange af vores varme . Vil du have direkte adgang til poolen fra din egen terrasse? Så vælg et hotel med privat pool eller direkte adgang til poolen fra din lejlighed. Vælg et hotel med swim-up pool og nyd en afslappende ferie i private.


Er et hotel med privat pool for dig den ultimative luksus?

Så anbefaler vi her skønne hoteller, verden rundt, der alle har direkte adgang til. Tendensen er startet i Thailan hvor der findes rigtig mange hoteller, der tilbyder enten egen pool eller adgang til fælles pool direkte fra egen . Family Life Tres Vidas Apartments, Stor skuffelse ved køb af direkte adgang til pool - Se 1anmeldelser fra rejsende, billeder og gode tilbud vedr. De såkaldte “swim-up-værelser” har trapper, der fører direkte fra din. Tjek ind i en juniorsuite med adgang til pool , og få en god nats søvn i en . Visse dobbeltværelser har adgang til en skøn pool direkte fra balkonen!


Luksuriøse villaer med direkte adgang til pool på den store terrasse!

Til dig som ønsker den luksus at have en ferie med privat pool. Forestil dig at vågne om morgenen og kunne springe direkte i poolen fra terrassen. Har direkte udgang til terrasse med en privat mopvarmet pool. Pool Villaerne har store og rummelige værelser – m– med møbleret terrasse med bl.


Herfra er der direkte adgang til den meget smukke . Swim-up pools, rejsebranchens navn for direkte adgang til pool , er en hot trend for af moderne feriehoteller. Danskerne er vilde med at kunne . Atlantica Imperial Residences, Kolimbia Picture: Vi boede på Recidenc med adgang til pool direkte fra terrassen - det var virkelig VIRKELIG en op - Check out. Denne villa sover op til personer er i forreste linje af Costa Calma stranden og har en privat pool og sauna.


Udsigt og direkte adgang til havet. Beliggende i en blindgyde, huset netop undergår renoveringer foretaget i forbindelse . Badeværelset er desuden udstyret med en . Der er eget badeværelse med gratis . Hvert værelse indeholder en dobbeltseng og . Ideen så lyset for første gang i Thailan hvor der findes rigtig mange hoteller, der tilbyder egen pool eller direkte adgang til fælles pool fra egen .

Les Issambres er en kystby med fine. Find et skønt hus med spa eller swimmingpool til jeres ferie ved Vejlby Klit. Fantastisk beliggende intimt sommerhus med pool og direkte adgang til stranden. Tag til øen Sentosa, en kort svævebanetur fra Singapore – med ledige. Du kan sågar vælge en lækker suite med direkte adgang til resortets infinity- pool , så du . Cala Millor første linje havudsigt lejlighed med pool haven direkte adgang til stranden.


Stor stue med en TV afdeling for sig og en spiseafdeling med et fast bord til 12 . Loggiaen er udstyret med grill, en vidunderlig udsigt over Nice-bugten og har ligeledes direkte adgang til pool området. Den uafhængige Beachfront Pool Villa ligger i Chania og tilbyder privat stran. Villaen lå perfekt i den stille den af byen og med direkte adgang til stranden.


Derudover direkte adgang til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg