fredag den 11. januar 2019

Mus samtale

MUS-samtalen er din mulighed for at få (endnu større) indflydelse på din. Bed din leder om at få en MUS - samtale , hvis han eller hun ikke selv . Både HK og Dansk Erhverv anbefaler dog, at ledere skal afholde MUS med deres. Vent ikke til næste MUS - samtale med at gøre de ting, I er blevet enige om. Her får du opskriften på en god MUS - samtale.


MUS samtale regler er typisk uskrevne, men hér tages nogle relevante emner op.

At sikre at lederen får et samlet overblik over medarbejderens kompetencer og ønsker om dygtiggørelse. En MUS - samtale kan med fordel opdeles i tre faser:. Visse emner er altafgørende at få afklaret til den årlige MUS - samtale. Ved du, hvad du skal spørge medarbejderen om? Hvordan forbereder du, afholder og laver opfølgning på den perfekte MUS ? Og hvorfor giver det god mening.


Alt det og meget mere i vores store guide lige her. Læs også: Få en god MUS - samtale.

Du er ikke den eneste, der i disse dage sidder og tænker over, hvad du gerne vil med din karriere og hvad du skal lægge vægt på til din MUS samtale. Alle offentligt ansatte har krav på en MUS - samtale én gang om året. Den gode MUS - samtale ser både frem, tilbage og dvæler ved den aktuelle situation. Få gode råd til en samtale, der motiverer og skaber sammenhæng til. Bliv klædt på til den årlige MUS - samtale med denne guide.


Tag temperaturen på MUS med et konkret værktøj, der understøtter processen til den gode udviklingssamtale. Vi har lavet en lille test, som I kan bruge til at tage . DS giver tips til den gode MUS - samtale. Grundig forberedelse er en vigtig forudsætning for at gøre medarbejderudviklingssamtalen (MUS) udbytterig for både . Du har i forbindelse med samtalen . Sæt fokus på dine muligheder for kompetenceudvikling til næste medarbejderudviklingssamtale (forkortet MUS ). I MUS -skemaet vil du møde en række spørgsmål om nogle centrale punkter i forhold til dig og dit job.


Spørgsmålene behøver ikke at blive . MUS er en samtale mellem dig og din . I folkekirken er der pligt til en gang årligt at gennemføre medarbejderudviklingssamtaler – eller MUS -samtaler - som er en samtale mellem medarbejderen og . Forny din medarbejderudviklingssamtale med et velafprøvet MUS . Det er derfor meget vigtigt, at du forbereder dig grundigt. Man kan bruge et skema som en disposition for mødet - det finder du .

Så er Talentsoft den løsning som virksomheder i hele verdenen stoler på. Sådan kommer du i form til den udfordrende samtale. Hvad gør man, hvis man ikke orker det der MUS ? De fleste kender nok MUS , medarbejderudviklingssamtalen. En god MU- samtale udvikler både medarbejder og leder.


Din leder vil indkalde dig . Få fuldt udbytte af din medarbejderudviklingssamtale. Hvert år bliver hundredtusindvis af ansatte rundt om i landet indkaldt til en samtale med . Den måde, du håndterer en MUS - samtale på, fortæller næsten alt om, hvordan du klarer din lederrolle. Læs her, hvordan du holder en . HR-direktøren i Nordens største mediekoncern om nogle råd og tips til en udbytterig MUS - samtale.


Konsulenthuset Provi hjælper virksomheder med at få udarbejdet et grundlag i forbindelse med mus -samtalerne. Grundlaget kan være vigtig som forberedelse .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg