fredag den 19. juni 2015

Bagesten til grill

Lav din egen lækre pizza på grillen – nemt og med minimal forberedelsestid. Med en pizzasten kan du lave pizza på både gas– og kuglegrill. Klikker man på billedet lige herover, møder man en pizzasten af god kvalitet.


Denne kan benyttes til både grill og ovn, og er på absolut hjemmebane, næsten . Med et rigtige udstyr til pizzabagning på grillen, køber du aldrig mere pizza fra et.

Pizzasten til Grill , samt tilbehør til at lave fantastiske hjemmelavede pizzaer, . Se vores store udvalg af gode pizzasten og bagesten til pizza m. Dangrill Pizza bagesten med alu plade Ø cm. Bagestenen tåler de meget høje varmegrader i en ovn, på grill eller i en gasgrill, uden at knække. Hos Weber Grill Academy har kokkene mange års erfaring med at bage.


Jeg har tidligere bagt pizzaer på en weber kugle- grill - fyldt de halvskåle op med briketter - 2grader i ovnen - pizzastenen er varmet op . Jeg har fået en Weber grill bagesten af mine svigerforældre, men jeg skal være sikker på at den kan bruges i ovn (vi har ingen grill ). Lav din hjemmelavede pizza på grill med denne runde pizzasten , der giver en rigtig sprød bun som var det på en italiensk restaurant.

Saml hele familien og træd ind i dit eget private terrassepizzeria. Lavastenen har funktioner, den ene side anvendes som bagesten til brød og pizza, den modsatte side. Stenen kan anvendes på grillen , i ovnen eller over bål.


Unsubscribe from Abdon Finax? Jep, bagesten i jern kan snildt bruges på din grill til stegning af kød! For os, der har prøvet at skrabe en pizza – bagt på pizzasten i en ovn – ud i små kulsorte stykker, er der vægtige argumenter for ikke at satse på . Men har man en bagesten til sin grill kan man lave nogle endda meget lækre burgerboller på grillen , og det er overhovedet ikke besværligt. Her til nytår ville jeg gerne bage nogle flutes til maden, men da alt andet skulle på grillen , synes jeg det virkede lidt spild at tænde ovnen kun for . På lager kan afsendes mandag!


PIZZASTEN Størrelse: 38x3cm. Bagepladen gør det let at flytte pizzaen til og fra grillen. Se hvordan du laver sprøde flutes på enten en bagesten eller pizzasten i ovnen.


De kan også bages i grillen , og skal pensles med vand . Målet at få grillen så varm som overhovedet muligt inden vi smider. Brug en pizzasten eller lignende og lad den varme i grillen i minimum 15 . Grillen er ikke bare til koteletter og bøffer.

Brug altid en bagesten , når du bager brød. Det er faktisk super nemt og hurtigt at lave pizza på grill - og med webers pizzasten er du sikker på en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg