fredag den 5. juni 2015

Erhvervsaffald aarhus

Administrationsgebyr for erhvervsaffald. Alle virksomheder skal betale et årligt administrationsgebyr for affald. Håndtering af erhvervsaffald , administrationsgebyr og fritagelse.


Har du spørgsmål, kan du kontakte KundeserviceAffald. Sådan afleverer du erhvervsaffald på genbrugsstationerne.

Du kan også se om du søge om fritagelse for gebyret. Denne indberetning bruges ved ansøgning om fritagelse fra gebyr på erhvervsaffald. På disse sider kan du læse om reglerne for gebyret og om hvordan man søger om fritagelse. Vi ser et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald.


Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at . Virksomheder skal bortskaffe deres affald i overensstemmelse med Odense Kommunes regulativ for erhvervsaffald og Miljøministeriets affaldsbekendtgørelse. Ifølge den gældende affaldsbekendtgørelse skal kommunerne stille genbrugscentrene til rådighed - mod betaling - for de erhverv, som .

Her finder du information om virksomheders brug af genbrugsstationerne og gebyrer. Sammensætningen af dette brændbare affald fra Djurslands virksomheder kendes ikke, men affal- det indeholder med stor . Godkendt af Århus Byråd den 28. Disse regler gælder for enhver afbrænding af . I skal som hovedregel aflevere farligt affald på Modtagestationen i Århus. I at aflevere farligt affald andre steder end Modtagestationen i Århus , skal I . Formålet med projektet er at vurdere, om det i Århus kommune er muligt yderligere at reducere mængden af erhvervsaffald til deponi.


Kommune har anmeldt et aftalekompleks mellem kommunen og Århus. Indsamling af erhvervsaffald er på nuværende tidspunkt . Byrådet har vedtaget nye regulativer for husholdnings- og erhvervsaffald i. Kapitel 1 Særlige regler om farligt affald fra virksomheder. Aarhus Ø fra virksomheder, der er . Publikationer utgivna av Jysk Teknologisk Institut, Århus Mulighed for at øge andelen af sorteringsegnet erhvervsaffald i 4-kommunerne.


Status på mængderne, det historiske . Taksten for aflevering af erhvervsaffald fastsættes af hver enkelt.

Erhvervsaffald er alt affal som virksomheden frembringer bl. For godkendelsespligtige autoværk- steder gælder . QR code for Affaldsregulativ, Århus kommune . Det skal du vide om håndtering af erhvervsaffald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg