fredag den 5. juni 2015

Bayer garden kvit ekstra mod myrer

Leder du efter gift som giver en effektiv langtidsbekæmpelse af myre? Sammenlign priser og læs anmeldelser af myrer Havetilbehør. Klik her og find den bedste. Sukkergranulatet tiltrækker myrerne, og aktivstoffet bringes med tilbage til. Baythion D mod myrer - til udvanding til bekæmpelse af myrer udendørs.


Baythion Q Myrelokkedåse er hygiejnisk og virker effektivt mod myrer indendørs. Myrerne tiltrækkes af sukkergranulatet, . Midlet behøver ikke lægges u hvor myreboet findes. Myreboet behøver ikke at lokaliseres p. Særdeles effektiv vandbaseret spray, der virker hurtigt mod myrer , fluer, sølvfisk og andre insekter.


Kan anvendes både ude- og indendøre. Må kun anvendes til bekæmpelse af myrer på terrasser, flisegange og. Må ikke anvendes mod andre skadevoldere og ikke i højere doseringer end de i. Sprøjtes direkte på insekterne. Effektiv langtidsbekæmpelse af myrer.


Har dine planter behov for et ekstra skud energi, er gødning det rette valg. Jeg har købt en dunk kvit insektpudder - skulle bruge det mod bier der. Ecostyle Myrefri Lokkedse Stk.


NVA Creative Garden Granite. Med den ekstra kapacitet, kan vi. Hvad er den bedste behandling mod fnat. Kvit D Mod myrer er bredtvirk-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg