mandag den 1. juni 2015

Ansøgning om askespredning

Den afdødes aske kan blive spredt over åbent hav, hvis afdøde skriftligt har tilkendegivet et ønske om det. Her er der tale om en såkaldt askespredning. Spredning af afdødes aske over åbent hav er en smuk og rørende gestus, som samler familie og pårørende om et helt særligt øjeblik.


Spredning af asken skal foregå over åbent van det vil sige over havet eller over større fjorde eller bugter. Det er ikke tilladt at sprede asken .

Nedskriv dit ønske om spredning af aske over åbent vand. Udfyld blanketten for at angive dit ønske om askespredning over åbent vand. Der er i lovgivningen krav om, at afdøde selv skriftligt har erklæret, at asken skal spredes over åbent hav. Jeg er gjort bekendt med reglerne om askespredning , herunder at: - Spredning over havet skal foregå over åbent van det vil sige på havet eller større fjorde . Foretrækker du at tage afsked ude på havet?


Vores bedemand hjælper dig med at arrangere en smuk bisættelse efterfulgt af askespredning over hav. Han kan bekræfte, at ønsket om askespredning over åbent hav er stigende.

Uldahls hjælper Dem med at udfylde ansøgningen om askespredning og. Ansøgning om spredning af aske i havet er ikke nødvendig, såfremt afdøde skriftligt . Vi hjælper gerne med ansøgning om både askespredning og askedeling. Et skriftligt ønske fra afdøde eller efterfølgende ansøgning hos den lokale. Men hvis der ikke foreligger en sådan ansøgning , kan den lokale præst give dispensation til askespredning.


Bedemanden laver det fornødne papirarbejde for. Afhold en mindeværdig ceremoni med spredning af aske og blomster. Askespredning til søs - en mindeværdig afsked.


Regler for askespredning som borgerlig . Tilladelser gives såvel i tilfælde, hvor der er ansøgt om spredning. Afhentning, levering af urne til kirkegård. Aftale askespredning over havet.


Når der er relativt få ansøgninger om nedsættelse på privat . Efter ansøgning til Kirkeministeriet, kan der gives tilladelse til askespredning over åbent hav. Der kan ikke gives tilladelse til spredning over sø. Der er også helt særlige regler for askespredning over havet, som .

Ved at følge dette link om askespredning på havet kan du få en . Vi får altid lov, når vi sender en ansøgning på vegne af de efterladte. Tidligere skulle man sende en skriftlig ansøgning til Kirkeministeriet for at få. Sidste år fik Haderslev Stift to ansøgninger om urne-nedsættelse på. Hvordan foregår askespredning.


Hvornår får jeg svar på min ansøgning ? Dette kræver en digital ansøgning til Udbetaling Danmark, og det er oftest bedemanden, der er behjælpelig med dette via en fuldmagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg