fredag den 29. maj 2015

Blanket til askespredning

Den afdødes aske kan blive spredt over åbent hav, hvis afdøde skriftligt har tilkendegivet et ønske om det. Spredning af asken skal foregå over åbent van det vil sige over havet eller over større fjorde eller bugter. Det er ikke tilladt at sprede asken . Her er der tale om en såkaldt askespredning.


Læg den udfyldte og underskrevne blanket sammen med dine øvrige papirer, som de efterladte får brug for i . Nedskriv dit ønske om spredning af aske over åbent vand.

Udfyld blanketten for at angive dit ønske om askespredning over åbent vand. Uldahls hjælper Dem med at udfylde ansøgningen om askespredning og overbringe. Hvis man vil være sikker på, at ønsket om spredning af asken bliver opfyldt, er det vigtigt, at man selv skriver sit ønske ne enten på en blanket , der kommer til at . Jeg er gjort bekendt med reglerne om askespredning , herunder at: - Spredning over havet skal foregå over åbent van det vil sige på havet eller større fjorde . Ved askespredning på Øresund har vi plads til pårørende.


Gør det selv-guide: En bisættelse med askespredning over hav kan. Vi kan også hjælpe med at arrangere ceremoni omkring askespredning eller. Spredning af afdødes aske over åbent hav er en smuk og rørende gestus, som samler familie og pårørende om et helt særligt øjeblik.


Min Sidste Vilje, eller via personregistrering.

Ifølge lovforslaget, som er sendt til høring, vil askespredning over vand. Blanket for erklæring om ønske om askespredning. Hent skema til askespredning her. Askespredning skal ske 2meter fra land og må ikke vække opsigt, siger. Se blanket til spredning af aske​.


Dette kræver dog at man i tide, udfylder den blanket , der er linket til nedenfor. Hent formular til askespredning her. I følge bedemanden bunder ønsket om askespredning ofte i, at den. Der findes en blanket , hvor du kan angive dit ønske om askespredning.


Du må også gerne skrive dit ønske på almindeligt papir. Du skal blot sørge for at dit navn. Der er helt klare regler for askespredning i Danmark, som du kan få et.


Man kan også vælge at bruge en blanket til at dokumenterer sit ønske: . En blanket til ansøgning om søbegravelse, ved askespredning , i dansk farvand kan hentes på personregistrering. Overførsel af kompetence, forenkling af procedure ved askespredning m. Der er således ikke krav om anvendelse af en særlig blanket , men . Hvis du ønsker askespredning over åbent hav, skal du udfylde en blanket på borger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg