mandag den 18. maj 2015

Filt til stoleben

Salg til private og firmaer - fra stk. Filtpuder, filtsko, filtdupper og glidesøm. Kært barn har mange navne, og det gælder også de små dupper til stole , der er uundværlige, hvis du vil beskytte dine. Herunder ses vores standard sortiment af filtsko til stole og borde.


Her finder du tilbehør til dine møbler.

Her kan du finde et kæmpe udvalg af møbeltilbehør til fordelagtige priser. Filtsko til stole eller Filtsko til bordben eller filtsko til møbler mere generelt, men lad dig inspirere her på . Passer til Wegners Y-Stol CH2 HAY J1samt andre stole med træben. Skruen måler 15mm og 20mm i diameter.


Vi kan supplere med nye plastic dupper og sko til bordben, sofa- og stoleben samt. Møbelfilt på stift fra Arvid Nilsson evt. Udskift dine Glidere med de originale HAY filt -dupper.

Stort udvalg i glidesøm og filtpuder til beskyttelse af møbler og bolig finder du her til god pris i e-godkendt. Hvis stolen skal bruges på f. Beskrivelse: Passer også til andre rør-ben med Ø mm. Ved køb, noter i bemærkningsfeltet hvilken farve du ønsker, sort, grå eller rød. Tilbehør til stole og møbler.


Beskyt dit gulv ved at sætte filt under stoleben , borde og reoler. Jeg mener at fruen har købt det i Brugsen, i et sæt hvor der også var runde til stoleben. Glidere til Eames Plastic Side Chair (DSW), Eames Plastic Armchair (DAW), Eames Plastic Chair (DSR), Eames Plastic Armchair (DAR).


Stolehynder i lun uldfilt, som passer til hver enkelt stol. Naturlige og syntetiske materialer tilføje til den brede vifte af fyldninger, puder og isolatorer, der er tilgængelige for Møbelpolstrer. Filt og vat til stole og sofaer.


Hay stole , er her løsningen. Pris afhentet ellers forsendelse . Filtskoen er velegnet til brug på sarte trægulve og . Brug delene som supplement til det værktøj, . Filttape til motage under møbler, bord- og stoleben samt under emner som ikke må ridse.

Glidesko til Tiger stole uden filt. Original dup med filt til Arne Jacobsen stole med forkromede stålben. Ekstra glidesko uden filt til Tiger stole. Fraster filt stoleunderlag er fremstillet af filt i højeste kvalitet og med største omhu. Lyddæmpende komfort til dine fødder.


Stoleophæng til Four Design stole. Filten er beregnet til at sættes i bunden af eksempelvis stoleben , hvor de vil beskytte trægulvet . Fakta: Filtfødder til HAYs AAC stol. Prisen er for sæt med filtsko til ben. Pris ve Stk, 7DKK (inkl. moms) . Hos Møbelhuset Silkeborg sælges kvalitets stole der er en fryd for øjet, samt en behaglig komfort.


En lang række gode og smukke stole er født uden hynder, som giver et misforhold mellem den æstetiske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg