fredag den 22. maj 2015

Nakkestøtte til badekar

Denne nakkestøtte passer til alle typer af kar både badekar og spabade. Supersmart tilbehør til hjem som har et karbad. Smart bamsehånd sørger for at du.


Søger du en nakkepude til badekar ? Wellmore har flere modeller af nakkepude til badekar.

Køb online - hurtig levering. Tilbehør til badekar og spabad i E-mærket butik. Vi har Danmarks Bedste service og. Duravit befæstigelse til badekar. Sammenlign priser og læs anmeldelser af nakkestøtte badekar.


Klik her og find den bedste pris nu! Køb Camargue nakkepude til badekar hvid CM online hos BAUHAUS.

Enkel og stilren nakkepude til spa og badekar med lige overkant. Sugekopperne virker kun på glatte overflader. Ifö nakkepude i softskum, med sugekopper, til spabad og badekar. Nakkestøtten , der næsten ikke er til at undvære!


Nu er det slut med at ligge ukomfortabelt i . God passform til hode og nakke. Glidestruktur for maksimal sikkerhet, festes . Buet nakkestøtte til badekar. Afstand mellem sugekopper: . Stilren nakkestøtte til badekar i seriene Celsius, Quantum og Halcyon i sort materiale. Produktet er endnu ikke anmeldt.


Oppustelig nakkepude, som støtter ryggen, skuldrene og hovedet i badekarret uden at håret bliver vådt. Passer på de fleste kar, sugekopper på bagside betyder at puden sidder godt på badekarret. Universal nakkepude model Star. Blød universal nakkepude, som sidder fast med sugekopper på bagsiden.


Armatur til badekar med exa fill.

Varetekst: STARCK NAKKESTØTTE TIL BADEKAR. Beskrivelse: Starck hvid polyurethan . En spesielt luksuriøs detalj er den integrerte nakkestøtten. For mere komfortabel støtte til hoved og nakke. Danline nakkepude til badekar.


PComforts badekar , vist her som en back-to-wall version med sømløs. Nakkepuderne er forsynet med sugekopper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg