fredag den 29. maj 2015

Planter katte elsker

Jeg vil gerne sætte planter ind i løbegården. Men jeg ved ikke rigtig, hvad der er egnet. Katten elsker at kravle igennem planterne ude i haven, . Der bliver snakket, skrevet og spurgt flittigt til planter katte ikke kan tåle, måske særligt med fokus på giftige stueplanter som katteejere skal . Katte foretrækker bestemte planter.

Så du kan nemt forkæle de små. Det betyder ikke, at de vil elske hinanden. Planter der er giftige for katte kan forårsage alt fra mild . Hvilket er en skam, for den er så fin og Ronja elsker denne plante.


En stor del af Danmarks katte lever som indekatte – og langt de fleste af. Katten spiser af de grønne planter , da det kan have en fordrende effekt på fordøjelsen. Hvorfor spiser min kat grønne planter ?

Rigtig mange af vore stueplanter og buketblomster er giftige for katte. Mange planter er giftige for katte undgå disse planter , og finde ud hvilke planter ER. Jeg elsker at have planter i mit hjem, men jeg er ikke god til at passe dem. Desværre, er ikke alle planter og grøntsager sikre . Jeg har lige læst,at hortensia er giftig for katte. En sådan plante er katteurt, Nepeta cataria.


Ved at plante den inden døre, stimuleres katten af dufte, som får den til at . Gødning og konserveringsmidler til blomster og planter bør undlades. Alligevel er katte ellevilde med de gråbrune kasser. Du skal især være opmærksom, hvis du har en killing eller ungkat, der stifter bekendtskab med disse planter første gang. Det er nemlig især de unge katte , der . Det kan gå galt og katten ender på dyrehospital.


Har du en kat som viser interesse for planter af forskellig art, bør du placere dem. Nogle planter er så giftige, at katten kan dø. Katteurt har en berusende effekt på omkring af alle katte.


Køb en kattesele hvis du gerne vil lufte den, eller skal have den med på tur.

Den gør livet meget nemmere. Dette kan være farligt for katten. F oto: M ette L ouis e Anders en. Vi har kigget lidt på hvilke blomster og planter som er giftige for din kat eller kattekilling.


Faktisk er det langtfra alle katte , der hader vand. Denne race elsker det våde element og svømmer i søen med stor fornøjelse. Så hvis I også elsker planter , katte og kunst - så skynd jer at fingeren i den.


Vær opmærksom på, at der er en del planter katte ikke kan tåle, bl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg