mandag den 25. maj 2015

Fjerne klistermærker fra rude

Hej BGstår og skal have fjernet nogle klistermærker der sidder i toppen af. Klistermærker kan let komme væk, og værktøjet har du lige ved hånden: Hårtørrer, strygejern, eddike og olie. Se her, hvilken metode der . Forskellige klistermærker indeholder forskellige bindemidler. Nogle er vandopløselige, og nogle er ikke, men start altid med at teste, om . Har du klistermærker på dine vinduer, du ikke kan fjerne ?

Se vores tips til skånsomt at fjerne klister, så dine ruder bliver helt rene. Læs her, hvordan du bedst fjerner klistermærker fra overflader af fx glas, træ, tapet og plastlaminat. Kan rester efter malertape fjernes med babyolie? Skal du fjerne klistermærke fra bilruden, børnesengen etc?


Du fjerner let resterne af klisteret ved hjælp af lidt lampeolie. Den nemmeste måde at fjerne et klistermærke fra et vindue, hvis det ikke bare lige er til at få af, er med en en glasskraber og en forstøverflaske med sæbevand. Typisk når du får sat nye vinduer i, sidder der klistermærker fra fabrikanten eller mærker fra sugekoppen. Fjern klistermærker fra vinduet.


Energiruder: Lidt om 3-lags ruder.

Sådan fjerner du mærker fra sugekopper. Det er ofte besværligt at fjerne det lille klistermærket med prisen fra nyindkøbte glasvarer eller etiketten fra det syltetøjsglas, som du skal bruge . En almindelig metode til at fjerne klistermærker eller overføringsbilleder og dens rester fra dit bilrude er at bruge en hårtørrer. Du har købt et eller andet produkt i et glas eller en flaske.


Når man fjerner klistermærker , visse former for tape og andet der er klistret på, så kan det efterlade en del klister på den overflade hvor det sad . Eddike kan skam også bruges til at koge æg, fjerne klistermærker , sikre rustfrie sakse, redde sko fra saltmærker, fjerne stearin og vandringe. Jeg bliver edder-vild og rasende når jeg forsøger at fjerne labels fra div. Mærkat lim på vinduer er grimme og interfererer med rengøring af vinduer. Støder man på den slags glas, kan man - efter at glasset har ligget i blø og man har skrabet så meget af man kunne – fjerne rester med lidt rensebenzin eller. Til tider sætter tøjproducenter (eller børn) etiketter på tøj, som kan efterlade limrester.


Du kan dog nemt fjerne disse limrester. Hvad gør man, når det ikke er nok at lægge glasset i sulfovand natten over? Ungerne får klistermærker med alt og intet - og den slag er vel til for. Lad det sidde lidt tid – og gå derefter igang med at fjerne klistermærket.


Så kom der en lille video der viser hvordan jeg fjerner klistermærker fra de biler jeg laver. Er der nogen der kender et godt middel for fjernelse af etiketter? De sidder alt for godt fast og ødelægger mere end de gavner.


Med et simpelt trick bliver det straks nemt at fjerne rester fra malertape. Hvis tapen derimod sidder på glas, for eksempel på dine ruder , er det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg