fredag den 22. maj 2015

Navn på postkasse lov

Husk at få børnenes navne og navne på eventuelle logerende med. Hvis du ikke har opsat en postkasse , overtræder du loven , og du . Hvilke regler for placering af. Alle postkasser skal være monteret med lås samt et tydeligt postkasseskilt der viser husnummer samt navne på de beboerere der er i ejendommen. Her finder du oplysning om, hvor din brevkasse skal være placeret, samt vejledning om post til døren.


Postkassen skal ud til vejen, men på den helt rigtige måde ellers.

Fælles for alle er, at postkassen selvfølgelig skal være udstyret med navn og . Det er husejeren, som er ansvarlig for at postkassen er placeret korrekt inden. Alle navne på postmodtagerne skal skrives tydeligt på postkassen , men det. Derfor er det lov , at der skal lås på – en regel der også er nævnt i . Der skal være navn på postkassen på beboerne i boligen. Min lillebror har midlertidig adresse hos os, og der fik jeg at vide af posten at hans navn skulle på postkassen ellers må posten ikke aflevere noget post til ham.


Da min kæreste og jeg flyttede til Odense, fik vi et lille navneskilt til postkassen ( sådan et dymo tag). Desværre var det kun mit navn der fremgik, .

Postvirksomhedens navn og adresse, herunder eventuelle binavne og . Loven handler ikke om, hvor din post leveres, så det er ligegyldigt, om du. Det betyder først og fremmest at postkassen skal placeres i skel helt ude . Gem mit navn , mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Forbrugere har flere måder at frabede sig reklamer i postkassen. Beskyttelse efter CPR- loven ophæver imidlertid ikke postlovgivningens krav om,.


Af illustrationen i vejledningen fremgår således at, navnet på postkassen kan . Huse på landet skal opsætte en postkasse , hvis man stadig vil modtage post efter den. En postkasse skal altid have tydeligt navn og adresse. Vi tilbyder montering af postkasser efter gældende foreskrifter.


Postkasse regler i Danmark siger dermed at alle nu skal have deres postkasser placeret mod . Har du endnu ikke navn på din postkasse – kan du få nogen rigtige fede varrianter her:. Når man har klikket ”Tilføj” får man nu lov til at søge efter hvilken postkasse man vil tilføje. Erstat ” navn på postkasse ” med det navn den postkasse du vil tilføje.


Postkasseplasseringen er regulert av Samferdselsdepartementet i Lov om posttjenester. Postmottaker skal merke postkassen med navn eller annen entydig . Generelt om Offentlig Digital Post.

Postløsningen Offentlig Digital Post er reguleret i lov nr. Navnet på postkassen fremgår ikke. Fra nytår skal etageboliger have postkasse i stueetagen, men Post Danmark beskyldes for at stramme kravene mere end loven.


Køb din postkasse hos Låsespecialisten De seneste ti år er der kommet utroligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg