fredag den 29. maj 2015

Hvepse indenfor

Men i slutningen af juli - starten af august vil . Og det kan faktisk være farligt, hvis man bliver angrebet af en flok gale hvepse. Hvepse i huset er ikke spor sjovt! Få en række gode råd til hvepsebekæmpelse her.


Her er de almindeligste tegn på at du har fået hvepse på din ejendom eller. Hvis du oplever et højt antal hvepse i din have eller i og omkring huset har du .

Når vi taler om hvepse i Danmark, kan vi koncentrere os om syv arter. Jul Stor gedehams er den største art af hvepse vi har her til lands og den er tre gange så stor som den almindelige hveps. Synes du også, at der er flere hvepse , end der plejer at være, i år? Så har du ret - den rekordvarme sommer gør, at der er til gange flere . For det andet er der ekstra ting, . Aug En læser har lagt mærke til, at fluer og hvepse bliver ved med at bumpe ind i det samme lukkede vindue i hans stue. Det er også mod hvepsebo i jorden.


Kan det passe, at insekter . Aug Sensommeren er højsæson for hvepse , og der er ekstra mange af dem i år.

Læs her, hvordan du får fred for dem, når du skal nyde . Gedehamse kaldes meget ofte for hvepse. Her i landet har vi forskellige arter af hvepse. Stor gedehams (Vespa crabro) er en art i familien gedehamse og tilhører en slægt med store hvepse. I Danmark er den ret almindelig og er blevet endnu . Bekæmpelse af hvepse skal gerne tages i opløbet. SOS Skadedyr hjælpe dig med at finde kilden.


Apr De ligner hinanden, og vi kan let komme til at forveksle dem i sommervarmen. Men hvad er forskellen egentlig, og hvem skal vi passe på? Normalt er stikket ikke farligt for mennesker, med mindre . Nov Vi har meget store hvepse i vindueskarmen i vores sommerhus. De kommer frem 1-timer efter jeg har tændt op i brændeovnen – har de mon . Varmen har fået masser af hvepse til at klække, og i sensommeren begynder de at blive aggressive. Få rådene til at holde de stribede insekter . Vi bekæmper hvepse og andre skadedyr i Odsherred og omegn.


May Du skal fjerne hvepseboet, mens det stadig er småt. Se, hvordan du gør, og find ud af, hvordan du skræmmer hvepsene væk uden at gøre dem . Det kan være meget generende at have et hvepsebo tæt ved husets døre, udendørs opholdsarealer, eller i hækken når den skal klippes.

Og de kommer flyvende i det danske sommervejr. Der er dog forskel på bier og hvepse. Bliv klogere på de to insekter her. Måske der hænger et hvepsebo i carporten, under udhænget eller .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg